MENIU

Vremea: Veşti bune de la meteo! Cum va fi vremea în următoarele trei zile?

vremea

Prognoza meteo: Află cum va fi vremea în următoarele trei zile!

Miercuri, vremea va fi în general frumoasă, iar valorile de temperatură vor fi apropiate de mediile climatologice specifice datei în estul şi în sud-estul ţării şi mult mai ridicate decât acestea în rest. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile extracarpatice, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în Dobrogea, estul şi nord-estul Munteniei, precum şi în sudul Moldovei şi al Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 25 de grade.

Vremea în Bucureşti

În Capitală, pe parcursul zilei, vremea va fi în general frumoasă, iar regimul termic va fi caracterizat de valori în jurul celor obişnuite în această perioadă din an. Temporar cerul va avea înnorări, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 21...22 de grade.

Vremea joi şi vineri

Joi, în cea mai mare parte a țării, vremea va fi frumoasă și mai caldă decât în mod obișnuit la această dată, cu cer variabil spre senin și vânt în general slab. Excepție vor face regiunile sudice, unde temporar cerul va avea înnorări, vântul va sufla în general moderat, iar în aceste condiții valorile termice diurne se vor situa în jurul celor normale pentru a doua decadă a lunii octombrie. Temperaturile maxime se vor încadra la nivelul întregii ţări între 18-19 grade în depresiuni, nordul Moldovei și pe litoral și 24 de grade la Drobeta. Dimineața izolat se va semnala ceață.

În Capitală, 8-10 grade dimineaţa şi 21-22 de grade la amiază. Cerul va avea înnorări temporare, iar vântul va sufla slab și moderat.

Vineri în regiunile estice cerul va avea înnorări temporare, izolat va ploua slab sau va burnița, iar regimul termic va fi unul normal pentru această dată. În restul teritoriului vremea va fi frumoasă, cerul mai mult senin, iar valorile termice mai ridicate decât mediile climatologice specifice datei. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 grade la Suceava și 25 de grade la Drobeta Turnu Severin. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-estul țării. Pe suprafețe mici, dimineața, va fi ceață.

În București, vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general moderat. 9-11 grade dimineața și o temperatură maximă de 21...22 de grade.

Mai multe articole despre:
meteo vremea prognoză meteo