MENIU

Vremea. Veşti proaste de la meteo: cum va fi vremea în următoarele trei zile

Vremea

Vremea. Află prognoza meteo pentru următoarele trei zile. Veştile meteorologilor nu sunt deloc bune!

Vremea. Conform atenționării meteo cod galben până miercuri dimineața vremea va fi instabilă în cea mai mare parte a țării. Vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, pe arii extinse în sud, centru și est și local în rest. Cantitățile de apă vor depăși local 15...20 l/mp și izolat, mai ales la munte, 40...50 l/mp. Izolat vor fi căderi de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 32 de grade.

Vremea în Bucureşti

Vremea. În Capitală, pe parcusrul zilei, vremea se va menține instabilă. Vor fi intervale cu averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Maximă la amiază, 28-30 de grade.

Vremea miercuri şi joi

Miercuri, vremea va fi în continuare în general instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în sud și sud-vest, precum și în zonele de deal și de munte, unde cantitățile de apă vor depăși local 20 l/mp și izolat 40 l/mp. Vântul va prezenta unele intensificări în sud-est, iar de scurtă durată și în timpul ploilor. Temperaturile maxime, în general între 25 și 31 de grade, izolat poate și 32 de grade în zonele de câmpie din vestul și estul țării.

Vremea. În Capitală, vremea se va menține instabilă. Vor fi averse și descărcări electrice, iar vântul va sufla în general moderat. Dimineața, în jur de 19 grade și temperatura maximă, 29...30 de grade.

Joi, în regiunile vestice, sud-vestice și centrale, precum și în zonele montane și submontane aferente, instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se vor semnala averse ce pot fi și torențiale asociate cu descărcări electrice și izolat grindină. Cantitățile de apă, izolat pot fi însemnate. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene vor fi pe arii restrânse și la cote mai reduse, îndeosebi după-amiază. Vântul va avea unele intensificări în est și sud-est, iar de scurtă durată și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 25-26 de grade în nordul Moldovei și în depresiuni și 31 de grade la Călărași.

Vremea. În Bucureşti, condițiile pentru ploi de scurtă durată vor fi reduse. 19-20 grade dimineața și 30-31 de grade la amiază.

Vremea pe regiuni

Vremea. În regiunile intracarpatice vreme în general instabilă. În Transilvania pe arii extinse și cu caracter local în celelalte regiuni vor fi cu averse, descărcări electrice, izolat vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor depăși local 15...20 l/mp și izolat, mai ales la munte, 40...50 l/mp. Maxime termice, 30 de grade la Timișoara, Baia Mare și Alba Iulia, 31 la Oradea, 28 la Cluj și Sibiu și 26 de grade la Miercurea Ciuc.

Vremea. În sud plouă în averse torențiale, sunt descărcări electrice și izolat vijelii și grindină. Maxime termice, în preajma celor normale, sunt în general între 27 și 30 de grade.

Vremea. În Dobrogea aceeași vreme instabilă cu ploi ce pot fi torențiale și cu maxime de 30 de grade la Tulcea și 29 la Constanța.

Pe arii extinse plouă și în Moldova, izolat vor fi vijelii și grindină iar cantitățile de apă vor fi însemnate, izolat mai ales la munte, 40...50 l/mp. La amiază vor fi 24 de grade la Suceava, 30 la Iași, 28 în Bacău și 29 la Focșani și Galați.

Mai multe articole despre:
meteo vremea prognoză meteo