MENIU

Vremea. Anunţ de ultimă oră. Prognoza meteo pe trei zile

Vremea

Vremea. Află prognoza meteo pentru luni, marţi şi miercuri!

Vremea. Luni, în cea mai mare parte a țării vor fi perioade de timp cu înnorări temporar accentuate, averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Astfel de manifestări se vor produce pe arii mai extinse în zonele de deal și munte, local în sud și est și pe spații mai mici în restul teritoriului. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși 20 l/mp și izolat 40...50 l/mp și vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 33 de grade, cu cele mai ridicate valori în Câmpia de Vest. Pe suprafețe restrânse se va forma ceață.

Vremea în București

Vremea. În București, vreme instabilă. Mai ales după orele amiezii, va crește probabilitatea pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Dimineața, 19...21 de grade iar la amiază, în jur de 29 de grade.

Vremea la munte

Vremea. La munte, gradul de instabilitate atmosferică va fi ridicat, astfel încât vor fi perioade de timp cu înnorari temporar accentuate, averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durata ale vântului. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitaţile de apă vor depaşi 20 l/mp şi izolat 40...50 l/mp şi vor fi condiţii de grindină. Valorile termice vor fi apropiate de cele normale specifice perioadei.

Vremea la mare

Vremea. La mare, vremea va fi în general instabilă, după-amiaza şi seara, când cerul va prezența înnorari şi trecător, vor fi averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări de scurtă durată asociate averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 şi 29 de grade, iar temperatura apei marii va avea valori de 25...27 de grade.

Vremea marţi şi miercuri

Marţi, instabilitatea atmosferică se va menține accentuată în cea mai mare parte a țării. Vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, pe arii extinse în sud, centru și est și local în rest. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi însemnate și vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime, peste 25 de grade în aproape toată țara, ajung până la 32 de grade la Oradea.

Vremea. În București, instabilitatea atmosferică se va menține accentuată. În special după orele amiezii se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. 18...20 grade dimineața și 29...30 de grade la amiază.

Miercuri, vremea va fi în continuare în general instabilă. În zonele montane, dar și în regiunile extracarpatice, vor fi înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice. În restul teritoriului, dar mai ales în centru, astfel de manifestări vor fi pe arii mai restrânse, îndeosebi după-amiaza. Izolat, cantitățile de apă vor fi însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în est și sud-est, dar de scurtă durată și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 25...26 de grade în depresiuni și în nordul Moldovei și 32...33 de grade în vest la Arad și Oradea.

Vremea. În București, vremea își va menține caracterul instabil. Îndeosebi după-amiază vor fi înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat, posibil cu intensificări în timpul ploilor. 18...20 de grade dimineața și în jur de 29 de grade la amiază.

Mai multe articole despre:
meteo vremea prognoză meteo