MENIU

Anunț de ultimă oră de la meteo: Cum va fi vremea în următoarele zile?

Atentionare meteo

Vremea: Anunț de ultimă oră de la meteo: Află cum va fi vremea în următoarele trei zile!

Vremea: Marți, instabilitatea atmosferică va fi în continuare temporar accentuată în toate regiunile şi se va manifesta prin averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări ale vântului ce trecător pot lua aspect de vijelie şi pe suprafeţe mici grindină.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantităţile de apă vor depăşi local 15...25 l/mp şi pe arii restrânse 35...50 l/mp. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 şi 27 de grade.

Vremea în București

În Capitală, pe parcursul zilei vremea va fi în continuare instabilă. Vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, cu o probabilitate mai mare după-amiază şi seară. Temperatura maximă va fi de 22...24 de grade.

Vremea la munte

Vremea: La munte instabilitatea atmosferică va fi în continuare temporar accentuată şi vor fi averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări ale vântului ce trecător pot lua aspect de vijelie şi pe suprafeţe mici grindină.

Cantităţile de apă vor depăşi local 15...25 l/mp şi pe arii restrânse 35...50 l/mp.

Vremea la mare

Vremea: La mare, vremea va fi în general instabilă. Vor fi averse şi descărcări electrice.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări asociate ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 şi 23 de grade. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 19 şi 21 de grade

Vremea miercuri și joi

Vremea: Miercuri, vremea se va menține în general instabilă. Vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua aspect de vijelie în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de apă vor depăși pe arii restrânse 15...25 l/mp și izolat 35...50 l/mp și vor fi condiții de grindină.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 și 28 de grade.

În Capitală, vremea se va menține în general instabilă. Vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, cu o probabilitate mai mare după-amiază. 13-15 grade dimineața și 25-26 de grade la amiază.

Vremea: Joi, vor fi averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua aspect de vijelie și condiții de grindină. Aceste fenomene se vor semnala mai frecvent și cu o intensitate mai mare după-amiază și seară. Ploile vor avea și caracter torențial, iar cantitățile de apă vor fi local mai însemnate.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 și 30 de grade.

În Bucureşti, vremea va fi ușor instabilă. După-amiază și seară, probabilitatea pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului va fi în creștere. În jur de 15 grade dimineață și 27-28 de grade la amiază.

Mai multe articole despre:
meteo vremea prognoză meteo