MENIU

Vreme neașteptată în următoarele trei zile. Prognoza meteo pentru toată țara

Vremea va fi, în general, caldă joi, vineri și sâmbătă, în toată țara. Temperaturile vor ajunge chiar și la 30 de grade Celsius. 

VREMEA JOI

Joi, vremea va fi caldă în majoritatea regiunilor, dar cu precădere în cele vestice şi nord-vestice. Cerul va fi variabil, cu înnorări şi averse pe arii restrânse în sud-est, unde vor fi posibile şi descărcări electrice şi izolat în zonele montane. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 şi 30 de grade. Dimineaţa, pe suprafeţe mici, în depresiuni se va forma ceaţă, anunță REALITATEA TV.

În București, dimineata vor fi 14...16 grade grade. Pe parcusrul zilei, vremea va fi în general frumoasă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade.

La mare, vremea va fi relativ caldă. Cerul va fi variabil cu înnorări trecătoare ziua şi spre sfârşitul zilei, trecător vor fi averse slabe. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 şi 25 de grade. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 21 şi 23 de grade.

La munte, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza şi seara în special în zona Carpaţilor Orientali şi în Carpaţii Meridionali unde însă doar pe arii restrânse vor fi ploi slabe de scurtă durată şi posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat.

VREMEA VINERI

Vineri, vremea se va menține caldă în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 24 și 30 de grade.

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări și izolat ploi slabe, îndeosebi în zonele montane și în partea de sud-est a teritoriului. Vântul va sufla slab până la moderat, cu ușoare intensificări pe litoral.

În București, vremea se va menține în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza, însă condițiile de ploaie vor fi reduse. 13-15 grade dimineata si o temperatura maximă de 28...29 de grade.

VREMEA SÂMBĂTĂ

Sambata, vremea se va menține caldă, îndeosebi în regiunile sudice, dar va deveni treptat instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului în regiunile intracarpatice, precum și în zonele montane și submontane cu tendinta de deplasare spre estul și sud-estul teritoriului.

Ploile vor putea avea și caracter torențial, iar izolat se vor cumula cantități de apă mai însemnate și vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime au valori de vara, pina in jur de 30 de grade in Cimpia Romana.

În Bucureşti, vremea va fi caldă si frumoasă. 13-15 grade dimineata si in jur de 30 de grade la amiaza.

Mai multe articole despre:
meteo prognoza vremea