MENIU

Cum va fi vremea în următoarele zile? Anunț de ultimă oră de la meteo

Vremea

Vremea: Află cum va fi vremea în următoarele trei zile! Anunț de ultimă oră de la meteo

Vremea. Miercuri, vremea va fi în continuare caldă, chiar deosebit de caldă pentru această dată în regiunile sudice, deşi valorile termice vor marca o scădere uşoară faţă de marți. Cerul va avea înnorări temporare mai ales în prima parte a zilei în centrul, estul şi sud-estul teritoriului, un Miercuri de local va plouă, iar la munte şi în Transilvania precipitaţiile vor fi mixte şi, cu totul izolat şi trecător, vor fi condiţii de polei. În rest, cerul va fi variabil şi doar izolat vor fi ploi slabe. Vântul va avea intensificări în zona înaltă de munte, dar local şi temporar şi în celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 grade în depresiuni şi 17 grade în Lunca Dunării.

Vremea în București

În Capitală, dimineața 4...6 grade. Pe parcursul zilei, vremea va fi în continuare deosebit de caldă pentru această dată, deşi valorile termice vor marca o uşoară scădere faţă de marți. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales în prima parte a zilei şi vor fi condiţii ca, trecător, să plouă slab, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 15 grade.

Vremea la munte

La munte valorile termice se vor situa în continuare peste mediile multianuale. Cerul va avea înnorări temporare, mai ales în prima parte a zilei, când local se vor semnala precipitaţii mixte. Vântul va avea intensificări, mai ales pe creste.

Vremea joi și vineri

Vremea. Joi, vremea va fi predominant frumoasă și va deveni deosebit de caldă pentru această dată în toată țara. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8...10 grade pe litoral și în depresiuni și 19...20 de grade în regiunile vestice și în Lunca Dunării. Cerul va fi variabil. Vântul va avea intensificări la munte, îndeosebi la altitudini mari, iar temporar și în vestul, estul și centrul țării. Dimineața, izolat, vor fi condiții de ceață.

În Capitală, vremea va fi frumoasă și deosebit de caldă pentru această dată. 0…1 grad dimineața și în jur de 17 grade la amiază. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab.

Vremea. Vineri, vremea se va menține deosebit de caldă. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 grade la Miercurea Ciuc și 21 de grade la Giurgiu și Călărași. Cerul va avea înnorări în regiunile vestice, nordice și centrale unde local, va ploua. În rest, cerul va fi variabil, mai mult senin, iar ploile, slabe cantitativ, se vor semnala izolat. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări la munte, în nord-vest și pe litoral. Dimineața, izolat, vor fi condiții de ceață.

În Bucureşti, deosebit de cald. 4…6 grade dimineața și 20-21 de grade la amiază. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat.

 

 

 

Mai multe articole despre:
meteo vremea prognoză meteo