MENIU

Vremea. Vești noi de la meteo: Prognoza pentru următoarele zile

Vremea

Vremea. Prognoza meteo pentru următoarele trei zile. Vești bune de la meteo!

Marți, vremea va fi în continuare caldă pentru această dată, deşi în vestul, centrul şi nordul teritoriului temperatura aerului va marca o scădere uşoară. Va ploua pe arii restrânse în Maramureş, Transilvania şi nordul Moldovei, iar la munte local se vor semnala precipitaţii mixte. Vântul va avea intensificări temporare în zona montană, cu viteze mai mari pe crește, unde rafalele vor depăşi 80...90 km/h, dar local şi la cote mai reduse, în general între 55 şi 60 km/h, şi în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 şi 18 grade.

Vremea în București

În capitală, dimineața 1...3 grade. Pe parcursul zilei vremea va fi în continuare caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară când va creşte probabilitatea de ploaie. Vântul va avea temporar intensificări cu viteze, în general, de 50...55 km/h. Temperatura maximă va fi de 17...18 grade.

Vremea în munte

La munte vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod obişnuit pentru această dată, chiar dacă valorile de temperatură vor scădea uşor faţă de ieri în masivele vestice şi nordice. Vor fi înnorări, în general temporare, iar local se vor semnala precipitaţii slabe mixte. Vântul va avea intensificări temporare, viteze mai mari urmând a se înregistra pe creste, unde rafalele vor depăşi frecvent viteze de 90 km/h.

Vremea miercuri și joi

Miercuri, valorile termice vor marca o scădere ușoară în majoritatea zonelor, dar se vor menține peste mediile multianuale specifice perioadei. Temperaturile maxime se vor încadra între 5-6 grade în depresiuni și 17 grade la Drobeta și Giurgiu. Cerul va fi variabil, cu înnorări pe parcursul zilei când va plouă slab pe arii restrânse în centru, est și sud-est și cu totul izolat în rest. La munte, dar trecător și în Transilvania, vor fi precipitații mixte. Vântul va avea intensificări în zonele montane, mai ales pe crește, dar local și la cote mai reduse și în restul teritoriului.

În Capitală, 4…6 grade dimineaţa, spre 2 grade în împrejurimi și în jur de 15 grade la amiază. Cerul va fi variabil, cu înnorări pe parcursul zilei când probabilitatea de ploaie va fi ridicată. Vântul va mai avea unele intensificări.

Joi, vremea va fi predominant frumoasă și se va încălzi, devenind deosebit de caldă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9-10 grade în depresiuni şi pe litoral și 18-19 grade frecvent în Câmpia de Vest și în sudul Cimpiei Române, izolat poate și 20 de grade. Cerul va fi variabil în regiunile nord-vestice și nordice și mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, îndeosebi la altitudini mari.

În Bucureşti, vremea va fi frumoasă și se va încălzi, devenind deosebit de caldă. 1-2 grade dimineață, poate 0 grade în zona preoreseneasca și în jur de 18 grade la amiază. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va suflă în general slab.

 

Mai multe articole despre:
meteo vremea prognoză meteo