MENIU

Cum va fi vremea în weekend? Anunţ de ultimă oră de la meteo

<p>Vremea</p>

Vremea: Află cum va fi vremea în weekend! Anunţ de ultimă oră de la meteo

Vremea: Sâmbătă, vremea va fi predominant frumoasă şi caldă, astfel că temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 şi 25 de grade. Cerul va avea înnorări trecătoare în Oltenia, iar în rest va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări uşoare în sudul Banatului, în Dobrogea şi în Muntenia. Dimineaţa, pe văi şi în depresiuni, este posibilă apariţia izolată a ceţii.

Vremea în Bucureşti

În Capitală, dimineața 7...10 grade. Pe parcursul zilei, vremea va fi frumoasă şi caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 21...22 de grade.

Vremea la munte

La munte, vremea va fi frumoasă, iar temperaturile uşor mai ridicate decât în mod obişnuit. Cerul va fi mai mult senin, cu înnorări trecătoare ziua în masivele sudice, iar vântul va sufla slab şi moderat.

Vremea duminică şi luni

Duminică, vremea va fi frumoasă și caldă în timpul zilei, cu cerul mai mult senin și temperaturi maxime cuprinse între 17 și 25 de grade, cu cele mai mari valori tot în vestul ţării şi nord-vestul ţării, în Baia Mare. Vântul va avea intensificări în sudul Banatului, unde vor fi viteze la rafală de 50...70 km/h și la cote mai reduse în Muntenia, în Dobrogea și în zona montană înaltă. Dimineața este posibilă apariția izolată a ceții îndeosebi pe văi și în depresiuni, iar pe arii restrânse în sudul și estul Transilvaniei se va forma brumă.

În Capitală, vremea se va menține frumoasă și caldă. 6-8 grade dimineaţa în oraş și spre 4 grade în împrejurimi și în jur de 22 de grade la amiază. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla moderat cu tendința de slăbire spre seară.

Luni, vremea va fi predominant frumoasă și mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată în majoritatea zonelor. Temperaturile maxime nu se schimbă semnificativ faţă de duminică, se vor încadra între 18 și 24 de grade. Cerul va fi variabil în regiunile estice și mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în sudul Banatului și pe litoral Izolat, dimineața, vor fi condiții de ceață iar în depresiunile intramontane, de brumă.

În Bucureşti, vremea va fi în continuare frumoasă și caldă pentru mijlocul lunii octombrie. 7-9 grade dimineaţa în oraș și spre 5 grade în zona preorăşenească și 22-23 de grade la amiază. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Mai multe articole despre:
meteo vremea prognoză meteo