MENIU

Anunț de ultimă oră de la meteo: Cum va fi vremea în următoarele trei zile

Vremea: Află cum va fi vremea în următoarele trei zile! Veștile de la meteo nu sunt prea bune.

Vremea: Joi, vremea deosebit de caldă va persista în majoritatea zonelor ţarii, astfel încât temperaturile maxime se vor încadra în general între 27 şi 34 de grade. Indicele temperatură-umezeală va atinge şi va depăşi uşor pragul critic de 80 de unitaţi local în Crişana, Banat, Oltenia şi Muntenia şi pe spaţii restrânse în rest. Începând cu orele amiezii, instabilitatea atmosferică se va manifesta prin înnorări, averse ce vor avea şi caracter torenţial şi descărcări electrice în zonele montane, în vestul, sud-vestul şi în centrul ţarii şi izolat în rest. Vântul va avea unele intensificări în zona litoralului şi în sudul Banatului, dar de scurtă durată, local şi în celelalte regiuni, asociat ploilor.

Vremea în București

Va fi în continuare o vreme deosebit de caldă, cu o maximă termică de 33...34 de grade. Indicele temperatură-umezeală va atinge şi depaşi uşor pragul critic de 80 de unitaţi al disconfortului termic. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat.

Vremea la munte

La munte, mai ales după-amiaza şi seara vor fi înnorari temporar accentuate, averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durata ale vântului în cea mai mare parte a zonei de munte. Valorile termice nu se vor modifică semnificativ comparativ cu cele de ieri.

Vremea la mare

La mare, deşi valorile termice vor scădea uşor, vremea se menţine caldă. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 şi 28 de grade, iar temperatura apei marii va avea valori de 25... 27 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorari spre seară şi noaptea, când, vor fi posibile averse şi descărcări electrice. Vântul va suflă moderat cu intensificări temporare în timpul zilei.

Vremea vineri și sâmbătă

Vineri, valorile termice se vor caracteriza în continuare o vreme mai caldă decât normal, cu maxime cuprinse între 5 de grade la Miercurea Ciuc și 34 de grade la Arad și Timișoara. Cerul va fi variabil și mai ales după-amiază, în zonele de deal și de munte, local în nord-vest și centru și izolat în rest vor fi înnorări temporar accentuate, averse posibil torențiale, descărcări electrice și condiții de grindină. Vântul va avea unele intensificări în sudul Banatului și pe litoral, dar de scurtă durată și în restul țării, în timpul ploilor.

În București, vreme în general frumoasă cu cer variabil, 18...20 de grade dimineața și în jur de 32 de grade la amiază.

Sâmbătă, vremea nu se schimbă semnificativ. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, mai ales după-amiază, când se vor semnala averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și posibil grindină, local la deal și la munte, precum și în vest, nord-vest și centru și izolat în rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 de grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 34 de grade la Timișoara, Drobeta și Giurgiu.

În București, vremea deosebit de caldă va persista. Maxima termică va fi de 33...34 de grade, iar minimă de 17...19 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat.

Mai multe articole despre:
meteo vremea prognoză meteo