MENIU

Veşti noi de la meteo: Cum va fi vremea în următoarele trei zile

Prognoza meteo: Iată cum va fi vremea în următoarele trei zile la nivelul întregii ţării, cât şi pe regiuni sau în Bucureşti - prognoza meteo. 

Prognoza meteo: Marţi, vremea va fi caldă, dar și în general instabilă. În zonele de deal și de munte, precum și în regiunile estice și sud-estice, pe arii relativ extinse se vor semnala averse și descărcări electrice. În restul țării, instabilitatea atmosferică se va manifesta local, cu precădere după-amiaza și seara. Ploile vor avea și caracter torențial, izolat cantitățile de apă vor depăși 20...30 l/mp și izolat va cădea grindină. Vântul va avea intensificări în Moldova, Dobrogea, Bărăgan, dar și de scurtă durată în timpul ploilor, posibil și cu aspect de vijelie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 și 28 de grade.

Prognoza meteo: Vremea în Bucureşți

În capitală, dimineaţa 12...14 grade. Pe parcusrusl zilei cerul va fi variabil, însă vor fi și înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice, cu o probabilitate mai mare spre seară. Maximă la amiază, în jur de 25 de grade.

Prognoza meteo: Vremea la munte

Vremea va fi în general instabilã. Vor fi averse ce vor avea şi caracter torenţial însoţite de descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului în Carpaţii Orientali, local în Carpaţii Meridionali şi pe spaţii restrânse în rest. Izolat vor fi cantitãţi de apã mai însemnate şi condiţii de grindinã. Temperatura aerului va fi apropiatã de cea de ieri. La amiază vor fi 17 grad la Păltiniș și la Predeal, 15 la Semenic, 14 la Sinaia 1500, 19 la Arieşeni şi 9 grade pe Vf. Toaca din masivul Ceahlău.

Prognoza meteo: Vremea la mare

Vremea va fi în general instabilã, vor fi averse, descãrcãri electrice şi intensificãri scurte ale vîntului. Cantitãţile de apã vor fi în jur de 15 l/mp şi vor fi condiţii de grindinã. Temperatura aerului scade. Maximele vor fi în jur de 19 ? 20 de grade. Temperatura apei mãrii va avea valori cuprinse între 18 şi 21 de grade.

Prognoza meteo: Vremea miercuri şi joi

Miercuri, vremea se va menține în general instabilă. Temporar înnorările vor fi accentuate și mai ales în a două parte a zilei, în sudul, sud-estul, centrul țării, la deal, la munte și pe arii mai restrânse în rest, se vor semnala averse ce pot avea și caracter torențial, însoțite de descărcări electrice și vînt, izolat și de grindină. Se vor acumula cantități de apă care izolat vor depăși 20...30 l/mp. Vântul va avea intensificări de scurtă durată mai ales în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 grade la Miercurea Ciuc și 27 de grade în vest, la Timişoara și Oradea.

În capitală vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Dimineaţa, 14-16 grade și la amiază, 22-23 de grade. Temperatura maximă va fi de 22...23 de grade.

Joi, în continuare vreme instabilă. Se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, însoțite de descărcări electrice, în zonele de munte, dar local și în restul țării, cu o probabilitate mai mare în jumătatea sudică. Izolat cantitățile de apă pot fi mai însemnate și vor fi condiții de grindină. Vântul va avea intensificări de scurtă durată mai ales în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 de grade pe litoral și 28 de grade la Oradea, Baia Mare şi Iaşi.

În Bucureşți, probabilitatea pentru ploi de scurtă durată, însoțite de descărcări electrice și unele intensificări ale vântului va fi mai ridicată după-amiază. 12-13 grade dimineață și în jur de 24 de grade la amiază.

Prognoza meteo: Vremea pe regiuni

În regiunile intracarpatice, pe arii relativ extinse în zonele de deal și de munte și cu caracter local în restul zonei vor fi averse, descărcări electrice, vînt intens de scurtă durată și izolat grindină. Izolat cantităţile de apă vor trece de 20-30 de l/mp. La amiază vor fi 25 de grade la Timișoara, 26 la Oradea, 23 la Baia Mare, 24 la Cluj, 25 la Sibiu și 19 la Miercurea Ciuc.

În sud, vreme în general instabilă cu ploi de scurtă durata ce pot fi și torențiale, cu descărcări electrice, vînt și izolat grindină. Maximele termice vor fi în general între 24 și 27 de grade, mai scăzute în bărăgan spre 21 de grade.*** În Dobrogea fenomenele de instabilitate acoperă arii relativ extinse. Izolat pot să se adune și peste 25 de l/mp de apă. La amiază vor fi 20 de grade maximă la Tulcea și la fel la Constanța.

Și în Moldova aversele, uneori torenţiale, însoţite de tunete și fulgere, vînt și izolat de grindină vor acopei arii relativ extinse. La amiază vor fi 21 de grade la Suceava, 22 la Iași, 23 la Bacău, 21 la Focșani și 19 la Galați.

Mai multe articole despre:
meteo vremea prognoză meteo