MENIU

Vremea în weekend: Surprize imense de la meteorologi!

Vremea în weekend. Veștile de la meteo nu sunt chiar așa de bune! Prognoza pentru sâmbătă și duminică.

Vremea în weekend. Sâmbătă, în jumătatea de est a țării vremea va fi în general instabilă și se va răci față de vineri, înnorările vor fi accentuate și vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

În celelalte regiuni, valorile termice vor mai crește ușor față de vineri. Izolat vor fi condiții de grindină. Cantitățile de apă vor depăși 15...25 l/mp și pe arii restrânse 35...40 l/mp.

Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 27 de grade, cu cele mai ridicate valori în sudul Olteniei.

În Capitală, după-amiază vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Dimineața, 13-14 grade și temperatura maximă va fi de 25...26 de grade.

Grindina a făcut prăpăd în Bistrița-Năsăud. Imaginile potopului. Avertizare RO-Alert

Vremea în weekend.  Duminică, vremea se va încălzi ușor, devenind mai caldă decât în mod normal pentru această dată, dar se va menține în general instabilă. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 de grade la Miercurea Ciuc și 28 de grade la Oradea.

Începând cu orele amiezii, local în jumătatea de est și pe spații mai mici în restul zonelor, vor fi averse, frecvente descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, ce vor putea lua aspect de vijelie. Izolat, se vor înregistra cantități de apă mai însemnate și grindină.

În Bucureşti, vremea se va încălzi ușor, devenind caldă pentru această dată. 13-14 grade dimineața și în jur de 27 de grade la amiază.

Vremea în weekend.  După-amiază probabilitatea de apariție a ploilor de scurtă durată, însoțite de descărcări electrice va fi în creștere.

Mai multe articole despre:
meteo vremea prognoză meteo vremea in weekend