MENIU

Vremea în weekend. Veşti proaste de la meteorologi

Vremea în weekend. Află de la meteorologii Realitatea TV cum va fi vremea în weekend.

Vremea în weekend. Vineri, vremea va fi în general instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate şi se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, în zonele de deal şi de munte şi local în restul teritoriului. Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar pe suprafeţe mici cantităţile de apă vor depăşi 20...25 l/mp şi va cădea grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 şi 32 de grade.

În capitală, dimineața 17...18 grade. Pe parcursul zilei, vremea se va menţine în general instabilă, dar se va încălzi. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiază, când vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 29...30 de grade.

La munte, vremea va fi în general instabilă. Vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar pe suprafeţe mici cantităţile de apă vor depăşi 20...25 l/mp şi va cădea grindină.

La mare, vremea se va încălzi. Vor fi condiţii de averse slabe şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări asociate averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 28 şi 30 de grade. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 22 şi 27 de grade .

Vremea în weekend. Vremea sâmbătă şi duminică

Vremea în weekend. Sâmbătă, vremea se va menține în general instabilă. Local, mai ales în zonele de deal și de munte vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat se vor acumula cantități de apă mai însemnate și vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24-25 de grade în depresiuni și în nordul Moldovei și și 32 de grade la Drobeta.

În capitală, trecător vor fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va avea intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Dimineaţa, 18-19 grade și temperatura maximă, în jurul a 29 de grade.

Vremea în weekend. Duminică, vremea va fi în continuare în general instabilă. Vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului în vest, nord, centru și local în rest. Izolat va cădea grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23-24 de grade în estul Transilvaniei și 32 de grade la Drobeta, poate și 33 de grade în sudul Olteniei.** În Bucureşti, vremea va fi ușor instabilă. Vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Dimineața, 17-19 grade și la amiază, în jur de 30 de grade.

Mai multe articole despre:
meteo vremea vremea in weekend