MENIU

Vremea în weekend. În ce zone va ninge?

Vremea in weekend

Vremea în weekend. Sâmbără, vremea va fi mai rece decât în mod obişnuit la această dată, geroasă dimineaţa, cu precădere în nord, centru şi zonele deluroase. 

Vremea în weekend. Temperaturile maxime se vor încadra între -8 şi 2 grade. Va ninge în vest, nord şi local în centru, iar în restul ţării cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte, mai ales în zona înaltă, precum şi în vestul ţării, dar la cote mai reduse.

Vremea în București

Vremea în weekend. În Capitală, dimineața -7...-6 grade, mai coborâtă în zona preorăşenească, până în jur de -9 grade. Vreme mai rece decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 1 grad.

Vremea la munte

La munte, vremea va fi rece, geroasă dimineaţa şi noaptea. Cerul va avea înnorări şi va ninge. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crește, unde trecător va viscoli ninsoarea

Vremea duminică și luni

Vremea în weekend. Duminică, vremea va fi în continuare rece, geroasă dimineața cu precădere în nord, centru și zonele deluroase. Cerul va fi mai mult noros și va ninge în sudul, centrul și estul teritoriului, precum și în zonele montane și pe arii restrânse în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în special pe crește unde va viscoli ninsoarea, iar temporar și în regiunile vestice, sudice și estice, cu viteze mai mari pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între -6 în depresiuni și în nordul Moldovei și 4 grade la Drobeta Turnu Severin.

Vremea în weekend. În Capitală, vremea va fi în continuare rece. –-7…5 grade dimineața și în jur de 0 grade la amiază. Cerul va fi noros, temporar va ninge, iar vântul va sufla slab și moderat.

Luni, vremea va fi deosebit de rece în cea mai mare parte a țării, iar dimineața local va fi ger în nord-vest și centru și pe arii mai restrânse în rest. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în regiunile sudice, estice și parțial în cele centrale, unde pe arii restrânse va ninge slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în est, sud-est și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între –7…-6 grade în Moldova și în estul Transilvaniei și 1 grad la Drobeta.

În Bucureşti, vremea se va menține rece. –7…-5 grade dimineața și în jur de 0 grade la amiază. Cerul va fi mai mult noros și trecător va ninge slab.

Mai multe articole despre:
meteo vremea prognoză meteo vremea in weekend