MENIU

Vremea de 1 mai. Prognoza meteo pentru weekend

Vremea de 1 mai. Condițiile atmosferice vor fi schimbătoare în întreaga țară de 1 mai 2015, iar această tendință se va menține și în weekend.

Vremea de 1 mai va fi una variabilă, cu perioade de soare puternic, dar și cu rafale de ploaie. Temperaturile vor fi destul de ridicate, însă nu vor depăși 20 de grade pe litoral. La malul mării sunt așteptați și câțiva stropi de ploaie.

În Delta Dunării, termometrele vor arăta cel mult 16 de grade, în timp ce recordul de temperatură va fi stabilit în sudul României, unde se vor atinge și 25 de grade Celsius. În Capitală, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, nu se vor depăși 23 de grade.

Vremea de 1 mai. La munte și la mare

Cu toate că ziua de 1 mai va fi una în general frumoasă, norii pot acoperi cerul din Dobrogea și din unele zone montane. Sunt așteptate ploi de scurtă durată, mai ales în a doua parte a zilei.

Vineri, 1 mai, va fi însă una destul de frumoasă, iar pe litoral, doar în jurul orelor 14.00 și 15.00 se așteaptă câțiva stropi de ploaie. Potrivit meteorologilor, temperaturile vor crește apoi, iar vântul nu va fi deloc putenic.

...............

Mari reduceri pe eMAG. Consultă întreaga ofertă AICI.

...............

În regiunile din Nord și Vest, precipitațiile vor fi mai însemnate spre seară, semnalând startul unei instabilități prelungite a vremii.

Vremea de 1 mai. Ce se întâmplă în weekend

Sâmbătă, 2 mai, vremea va fi instabilă, cu averse și descărcări elctrice în Banat, Transilvania și în unele regiuni din Moldova, precum și la munte.

În celelalte zone din țară, Dobrogea, Oltenia și Muntenia, inclusiv litoralul și Sudul Moldovei, norii vor strica distracția doar spre seară, când vor aduce cu ei ploi de scurtă durată.

Atât în Capitală, cât și în apropierea Mării Negre, românii vor avea parte de mai multe reprize de ploaie, însă până atunci se vor bucura de soare și de temperaturi ridicate, de aproape 20 de grade pe litoral și puțin mai mari în București. În Oltenia și Muntenia vor fi cel mult 24 de grade, în timp ce la munte, în special pe Valea Prahovei, termometrele nu vor indica mai mult de 14 grade.

Vremea de 1 mai. Vremea se îmbunătățește duminică

Potrivit specialiștilor de la Administraţia Naţionale de Meteorologie, temperaturile vor crește duminică, 3 mai, iar șansele de ploaie sunt reduse. În București vor fi între 18 și 21 de grade, în timp ce pe litoral se vor atinge temperaturi de peste 20 de grade.

Precipitații sunt așteptate doar la munte, în a doua parte a zilei.

Mai multe articole despre:
vremea de 1 mai