MENIU

Vremea: Află prognoza meteo pentru următoarele trei zile

vremea

Vremea. Prognoza meteo: Află cum va fi vremea în următoarele trei zile!

Vremea. Marţi, vremea se va încălzi în sudul, estul și centrul țării, iar în rest, valorile termice vor fi în general comparabile cu cele de astăzi.

Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 24 de grade. Cerul va prezenta înnorări și va ploua mai ales sub formă de aversă și vor fi posibile descărcări electrice, în Maramureș, local în Crișana și pe arii mai restrânse în Banat, Transilvania și nordul Moldovei. În restul teritoriului cerul va deveni variabil și doar în primele ore ale zilei în extremitatea de sud-est vor mai fi ploi slabe. În zonele joase de relief, dimineața izolat se va semnala ceață.

Vremea în Bucureşti

În capitală, pe parcursul zilei, vremea va deveni în general frumoasă și se va încălzi. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Maxima la amiază, 23-24 de grade.

Vremea miercuri şi joi

Vremea. Miercuri, vremea va fi caldă pentru această dată în regiunile sudice și sud-estice unde maximele ajung la 25 de grade, iar în rest valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale, în general între 15 și 20 de grade. În nordul, centrul și nord-estul țării, precum și la munte va ploua pe arii restrânse. În restul teritoriului cerul va fi variabil. Vântul va avea intensificări în zona de munte, unde pe crește viteză la rafală va depăși temporar 70 km/h, dar trecător și la cote mai reduse și în celelalte regiuni. În zonele joase, izolat vor fi condiții de ceață.

În capitală, vremea va fi caldă pentru această dată. 11...12 grade dimineaţa în oraș și spre 9 grade zona preorășenească și în jur de 24 de grade la amiază. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări în cursul zilei.

Vremea. Joi, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în cursul zilei în regiunile nordice, nord-estice și centrale, precum și în zona de munte, dar numai izolat vor mai fi ploi slabe de scurtă durată. Vântul va avea intensificări temporare îndeosebi în zonele de munte și în nord-estul țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 -14 grade în nordul Moldovei şi în depresiuni și 22 de grade la Giurgiu. Izolat se va semnala ceață.

În Bucureşti, vremea va fi în general frumoasă. 8-10 grade dimineața și o temperatura maximă ușor mai scăzută decât miercuri, 21...22 de grade.

Vremea pe regiuni

În regiunile intracarpatice vor fi înnorări și va ploua mai ales sub formă de aversă și vor fi posibile descărcări electrice, în Maramureș, local în Crișana și pe arii mai restrânse în Banat, Transilvania. Maximele termice, în apropierea normelor vor fi în general între 18 și 22 de grade.

În sud, vremea se încălzeste, maximele trec de 20 de grade: 22 de grade la Drobeta, 23 la Râmnicu Vîlcea, 22 la Craiova, 23 la Giurgiu, 24 la Călărași și Buzău. Aspectul vremii este în general frumos.

Şi în Dobrogea, doar în primele ore ale zilei vor mai fi ploi slabe apoi iese soarele și la amiază vor fi 23 de grade la Tulcea și 22 la Constanța.

În Moldova, vremea în general frumoasă şi în încălzire în cea mai mare parte a regiunii dar cu nori și ploi de scurtă durată în partea de nord. 19 grade la amiază la Suceava, 22 la Iași și în Bacău , 24 la Focșani și 23 la Galați.

 

 

 

 

 

Mai multe articole despre:
meteo vremea prognoză meteo