MENIU

Vine iarna. Ce temperaturi vor fi începând de marți

Vremea se răcește în următoarele zile, însă nu vom avea parte de precipitații sub formă de zăpadă decât în câteva zone ale țării.

VREMEA MARȚI

Marți, temperatura aerului va fi în scădere în toate regiunile, dar în mare parte din țară, mai ales în vest, nord-vest și centru, valorile termice vor fi tot peste cele specifice perioadei. Maximele se vor încadra între 1 și 13 grade. Pe spații restrânse din Oltenia și Muntenia și izolat în Moldova, Dobrogea, posibil și în sudul Banatului, vor fi ploi slabe și burniță. În Carpații Meridionali și în jumătatea sudică a Carpaților Orientali, vor fi condiții de lapoviță și fulguieli, potrivit REALITATEA TV.

În București, vremea va fi predominant închisă cu valori termice mai scăzute decât cele de ieri. În jur de 5 grade la amiaza. Vor fi condiții de ceață, iar trecător, posibil și burniță.

VREMEA MIERCURI

Miercuri, vremea nu se schimbă semnificativ. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 grad la Suceava și 9-10 grade în Cimpia de Vest, chiar mai ridicate in Dealurile de Vest până la 11-12 grade. Vor fi ploi slabe și burniță, local, în sud și în est și pe arii restrânse în centru. În zonele de munte si trecător și în cele de deal, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Mai ales dimineață, în zonele joase din vestul teritoriului, vor fi condiții de ceață.

În București, în a doua parte a zilei va ploua slab sau va burnița. -1...0 grade dimineaţa si in jur de 7 grade la amiaza.

VREMEA JOI

Joi, vremea va fi închisă în sudul și în estul țării, unde local vor cădea precipitații slabe predominant sub forma de ploaie. În restul ţării, înnorările vor fi trecătoare, iar precipitațiile cu totul izolate. La munte și pe arii restrânse în zonele deluroase vor fi ninsori și lapoviță. Vântul va avea intensificări temporare în regiunile sudice și în zona montană înaltă. Vor fi maxime cuprinse între 3 grade în nordul Moldovei, la Suceava și 10-11 grade in nord-vest si centru, 11 în Baia Mare si 10 Tg Mures.

În Bucureşti, vremea se va menține închisă și trecător va ploua slab. Maxima se va situa în jurul valorii de 7 grade.

Mai multe articole despre:
vremea prognoză meteo