MENIU

Vești tot mai proaste de la meteorologi! Vor fi ploi în toată țara

Vremea va fi în general închisă şi temporar va ploua în sud-estul ţarii, local în vest şi nord-vest şi pe arii mai restrânse în rest. Ploile vor fi şi sub forma de aversa şi trecator, mai ales în regiunile vestice, se vor semnala descarcari electrice, iar cantitaţile de apa vor depaşi izolat 15 l/mp. La altitudini de peste 2000 m vor fi şi precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificari în Transilvania, Moldova, Muntenia şi pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor situa între 12 şi 24 de grade.

În Bucuresti, cerul va avea înnorari şi trecător va ploua. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maxima va fi de 16...17 grade.

Joi, vremea va fi în general închisă. Temporar va ploua pe arii extinse în jumătatea de sud-vest a țării, unde cantitățile de apă vor depăși izolat 15...20 l/mp și local în rest. Ploile vor fi și sub formă de aversă și trecător se vor semnala descărcări electrice. În zona montană înaltă precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în regiunile estice și nord-vestice. Temperaturile maxime, mai scăzute decât astazi, vor fi cuprinse între 9...10 grade in nordul Moldovei și 20 de grade la Satu Mare.

În Bucuresti, vremea va fi închisă și trecător va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Dimineata, 7...9 grade si temperatura maximă, in jur de 16 grade.

Vineri, vremea se va menține închisă și temporar va ploua în jumătatea de sud-vest a țării și local în rest. Ploile vor fi și sub formă de aversă, posibil însoțite de descărcări electrice, iar cantitățile de apă izolat mai însemnate. În zona montană înaltă precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 grade la Suceava și 19 grade la Giurgiu si Calarasi.

In Bucuresti, vremea va fi în continuare închisă, iar probabilitatea de ploaie ridicată. Vântul va sufla moderat. Dimineata, 7...9 grade si la amiaza, 16...17 grade. 

Mai multe articole despre:
meteo ploi prognoză meteo