MENIU

Un ciclon violent traversează România. Temperaturi apropiate de ZERO grade la periferia Bucureștiului

Schimbările frecvente de temperatură sunt periculoase pentru sănătate

Un ciclon violent a lovit România, iar vremea va continua să se răcească joi, schimbarea fiind însoțită de ploi puternice în întreaga țară. La periferia Bucureștiului temperaturile pot scădea până la 1 grad Celsius, în dimineața zilei de joi.

O zonă de presiune scăzută în altitudine va traversa România dinspre vest, iar dacă miercuri s-au atins încă 18 – 22 de grade Celsius în unele zone, joi maximele nu vor depăși 12 – 16 grade.

 

De asemenea, în zonele înalte de munte precipitațiile se vor transforma, trecător, în lapovițe și ninsori.

 

Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 17 grade, iar cele minime, mai coborâte decât în noaptea precedentă, între -8 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 11 grade pe litoral. Pe alocuri, dimineața, dar mai ales noaptea, se va forma ceață.

În București, vremea va continua să se răcească joi. Temperatura maximă va fi în jurul a 15 grade, iar cea minimă va fi de 3…4 grade, mai coborâtă în zona preorășenească spre 1 grad. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Vineri, vremea se mai încălzește puțin

La nivel național, temperaturile vor marca o creștere ușoară față de ziua precedentă și vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă a anului în majoritatea regiunilor

Mai multe articole despre:
ciclon romania meteo ploi ninsori lapovita vreme