MENIU

Se schimbă vremea radical - Ce se va întâmpla pe litoral, în acest weekend - Anunțul meteorologului

Grindina

Urmează două zile în care temperaturile scad însă în weekend vom avea parte de vreme bună.

"În acest moment innorarile sunt în vest și nord vest, a intrat în vigoare informarea meteorologică emisă ieri. Așteptăm azi că vest centru și nord să vorbim despre instabilitate, descărcări electrice, grindină și vijelii, pe intervale scurte chiar și 20-40l pe m2.
 
Vorbim încă de o vreme frumoasă și călduroasă pentru restul țării, 35 de grade în Oltenia. Cer variabil fără probleme deosebite și în Capitală. Urmează că la noaptea instabilitatea să se extindă, fenomenele de care am vorbit să apară și în Oltenia, Transilvania, Moldova, vest-nord-vestul Munteniei. Se va remarcă o scădere a temperaturilor, joi se arată mai răcoroasă chiar și în sudul țării, la nivelul temperaturilor maxime de 19-20 de grade, iar în sud cel mult 28 de grade.
 
Vremea nu rămâne răcoroasă decât o zi două, urmează o creștere a temperaturilor dar fără să depășim 32 de grade în weekend, vremea se ameliorează tot în weekend.
 
Litoralul este ferit chiar și mâine în mare parte a zilei, sunt condiții bune, o privire de ansamblu, vor fi între 26 și 30 de grade cu instabilitate miercuri noaptea și joi, fenomenele sunt trecătoare și vremea își revine în weekend", a explicat meteorologul Dinu Mărășoiu.
Mai multe articole despre:
grindina fenomene extreme anm