MENIU

Schimbări radicale ale vremii - temperaturi de îngheț, în România - zonele lovite de furtuni

Vremea se schimbă radical, în următoarele zile, însă, de vineri, valorile urcă spre normalul perioadei. În depresiuni, valorile înregistrate vor coborî chiar și sub limita înghețului.

"Temperaturile sunt mult mai mici. Diferenta fata de ieri este de peste 10 grade. De maine, vremea se schimba din nou in bine. O sa se mai incalzeasca putin, vineri mai tare. Scapam de ploi. Maine, vor fi valori de temperatura catre 26 de grade, cel mai rece va fi pe litoral pentru ca masa de aer rece intra prin partea de est a tarii", a explicat, intr-o interventie la Realitatea PLUS, meteorologul Elena Cordoneanu.

Vineri e deja o zi de vara, cu temperaturi de la 22 la 30 de grade. In a doua parte a zilei, apare instabilitatea in vest, centru si nordul tarii. Vor fi averse, descarcari electrice si chiar ploi torentiale, a mai spus meteorologul.

"Duminica, temperaturile scad, dar nu cu mult. In orice caz, temperaturile sunt mai mari decat in mod normal. In sud nu se va raci atat de mult, dar se va mai racori", a mai precizat Elena Cordoneanu.

In depresiuni, valorile inregistrate vor cobori chiar sub limita inghetului. Vom avea bruma de mai. Ulterior, incepand cu ziua de joi, vremea va intra din nou intr-un proces de incalzire, a mai explicat meteorologul.

Mai multe articole despre:
meteo prognoza meteo vremea azi prognoa mai