MENIU

Schimbare neașteptată a vremii. Ce temperaturi vom avea miercuri, joi și vineri

După zile foarte reci, cu ninsori în anumite zone ale țării, vom asista la o creștere a temperaturii până la valori mai ridicate decât în mod normal în această perioadă.

VREMEA MIERCURI

Miercuri, cerul va avea înnorări, în majoritatea regiunilor, iar în nord-vest, nord şi centru, vor cădea precipitaţii slabe, predominant sub formă de ninsoare, în zona de munte, mixte în nordul Moldovei şi mai ales ploi, în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane şi temporar în extremitatea sud-vestică şi de sud a ţării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 şi 15 grade, conform REALITATEA TV.

În București, cerul va avea înnorări, însă condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade.

La munte, cerul va fi mai mult noros şi vor cădea precipitaţii slabe, predominant sub formă de ninsoare. Vântul va avea intensificări, cu viteze mai mari pe creste, în special în Carpaţii Meridionali, unde zăpada va fi spulberată şi ninsoarea viscolită. Temperatura aerului va creşte uşor, faţă de ziua anterioară.

VREMEA JOI

Joi, vremea se va încălzi ușor, în majoritatea regiunilor. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 4 –5 grade in Jumatatea de nord a Moldovei și 15-16 grade in Oltenia. Cerul va fi variabil, cu înnorări, dar numai izolat ploi slabe sau burniță, în nordul, centrul și estul țării. Vântul va avea unele intensificări în zona montană înaltă. Dimineața, în zonele joase de relief, pe arii restrânse, va fi ceață.

În București, cerul va fi variabil și vântul, în general, slab. Dimineata, 2-3 grade si temperatura maximă, în jurul valorii de 10 grade. Dimineața vor fi condiții de ceață.

VREMEA VINERI

Vineri, valorile termice se vor situa, în general, peste cele climatologic specifice perioadei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 și 14 grade. În zonele joase de relief, vor fi nori josi și ceață, mai ales dimineața, iar în restul teritoriului, cerul va fi variabil. Izolat, în Dobrogea, vor fi posibile ploi slabe. Vântul va avea ușoare intensificări în deltă și pe crestele montane înalte.

În Bucureşti, temporar, cerul va avea înnorări și va fi ceață, mai ales dimineața. Vântul va sufla, în general, slab. 2-3 grade dimineata si in jur de 9 grade la amiaza.

Mai multe articole despre:
meteo vremea