MENIU

Prognoza meteo: Când scăpăm de furtuni? Vești proastă de la meteo

Prognoza meteo: Când scăpăm de furtuni? Meteorologii nu au vești prea bune! Nici în următoarele zile nu renunțăm 

Prognoza meteo: Sâmbătă, instabilitatea atmosferică va fi accentuată, îndeosebi după-amiaza şi seară, în zonele de deal şi de munte, precum şi în regiunile estice, sud-estice şi local în cele centrale. Vor fi înnorări, averse ce vor avea şi caracter torenţial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii şi căderi de grindină. Cantităţile de apă vor depăşi 15...25 l/mp şi pe arii restrânse 35...50 l/mp. Astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse şi în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 de grade în nordul Moldovei şi 32...33 de grade în sud-vestul Olteniei.

Prognoza meteo: Vremea în București

În Capitală, pe parcursul zilei, vremea va fi caldă, dar şi în general instabilă. Mai ales după-amiază şi seară vor fi averse ce pot avea şi caracter torenţial, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul a 30 de grade

Prognoza meteo: Vremea la mare

La mare, vremea va fi uşor instabilă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiază şi noaptea când, trecător, vor fi averse şi descărcări electrice. Vântul va suflă slab şi moderat, cu intensificări trecătoare asociate averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 şi 27 de grade. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 21 şi 23 de grade.

Prognoza meteo: Vremea la munte

La munte, instabilitatea atmosferică va fi accentuată, îndeosebi după orele prânzului şi seară şi se va manifesta prin înnorări temporar accentuate, averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce vor lua aspect de vijelie şi căderi de grindină. Valorile termice vor creşte uşor faţă de ieri.

Prognoza meteo: Vremea duminică și luni

Prognoza meteo: Duminică, gradul de instabilitate atmosferică va fi în continuare accentuat, mai ales după-amiază și seară, în zonele de deal și de munte, precum și în estul, sudul și centrul țării. Vor fi înnorări, averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină. Cantitățile de apă vor depăși 20...25 l/mp și pe arii restrânse 35...50 l/mp. Astfel de fenomene se vor semnala local și în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 31 de grade.

În Capitală, vremea se va menține caldă, iar instabilitatea atmosferică va fi accentuată. Vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie și condiții de grindină. Dimineața, 16-17 grade și temperatura maximă, în jur de 28 de grade.

Prognoza meteo: Luni, instabilitatea atmosferică se va menține accentuată în regiunile sudice și estice, precum și în cea mai mare parte a zonei de munte. Mai ales după-amiază și seara vor fi înnorări, averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină. Cantitățile de apă vor fi mai însemnate. În restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala pe spații mai mici. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 31 de grade.

În Bucureşti, gradul de instabilitate atmosferică se va menține accentuat. Vor fi averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce vor putea lua și aspect de vijelie și posibil căderi de grindină. Dimineața, 16-18 grade și la amiază, în jur de 27 de grade.

Mai multe articole despre:
meteo vremea prognoză meteo