MENIU

În sfârșit, vești bune de la meteo! Cum va fi vremea în următoarele zile?

Prognoza meteo: În sfârșit, vești bune de la meteo! Cum va fi vremea în următoarele zile?

Prognoza meteo: Miercuri, vremea se va încălzi, astfel încât valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice datei în regiunile intracarpatice şi apropiate de mediile multianuale în rest.

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a zilei în nord-vestul, nordul, centrul şi estul ţării, unde cu totul izolat va ploua slab. Local şi temporar vântul va avea intensificări în sudul Banatului şi pe crestele Carpaţilor Meridionali, iar în restul teritoriului va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 14 şi 24 de grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile vestice.

Vremea în București

Prognoza meteo:În București, dimineața în jur de 6 grade. Pe parcursul zilei, vremea se va încălzi uşor şi va fi apropiată de normalul termic pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 19 grade.

Vremea la munte

La munte vremea se va încălzi. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a zilei şi cu totul izolat va ploua slab. Local şi temporar vântul va avea intensificări pe crestele Carpaţilor Meridionali, iar în rest va sufla slab şi moderat.

Prognoza meteo: Vremea joi și vineri

Joi, vremea va continua să se încălzească și va deveni caldă în cea mai mare parte a țării, local deosebit de caldă în regiunile intracarpatice.

Prognoza meteo: Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 28 de grade, cu cele mai mari valori în Câmpia de Vest, dar mai scăzute pe litoral spre 12...15 grade. 

Un nor de praf saharian lovește România! Anunț important de la ANM

Cerul va fi variabil, cu înnorări și izolat averse slabe și posibil descărcări electrice, cu precădere după-amiază în zonele de munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare, la munte, la altitudini mari, precum și în sudul Banatului.

În Capitală, vremea va fi caldă. 4-6 grade dimineața și în jur de 21 de grade la amiază.

Vineri, vremea va fi în general frumoasă și mult mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată, îndeosebi în vestul, centrul și nordul țării. Temperaturile maxime peste 20 de grade în cea mai mare parte a ţării, până la 29 de grade la Timișoara. Face excepţie Dobrogea, unde vor fi mai mici, până spre 15...17 grade în zona de litoral. Vor fi ploi slabe, izolate, după-amiază la munte, iar seară și noaptea în regiunile vestice. Ploile vor avea și caracter de aversă, posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană înaltă.

Prognoza meteo: În Bucureşti, vremea va fi frumoasă și mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată. 6-8 grade dimineaţa şi în jur de 23 de grade la amiază.

Mai multe articole despre:
meteo vremea prognoză meteo