MENIU

Prognoza meteo: Veşti bune! Cum va fi vremea în următoarele zile

Prognoza meteo: Veşti bune de la meteorologi! Află cum va fi vremea în următoarele zile.

Prognoza meteo: Luni, vremea va fi deosebit de caldă, cu valori termice mai ridicate decât în mod normal la această dată, în general, cu peste 9...10 grade. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 27 de grade. Cerul va avea înnorări trecătoare, însă doar izolat vor fi averse slabe în regiunile vestice, nordice şi la munte, cu precădere în prima parte a zilei. Vântul va sufla slab şi moderat cu unele intensificări în Banat, în Crişana, pe litoral şi în zona montană înaltă, în special, a Carpaţilor Meridionali şi a Munţilor Banatului, unde rafalele vor depăşi 70...80 km/h. Dimineaţa va fi ceaţă în centru, sud şi est, însă pe arii restrânse şi mai ales în zonele joase de relief.

Prognoza meteo: Vremea în Bucureşti

Și în capitală vremea va fi deosebit de caldă, cu o maximă a temperaturii aerului în jurul a 24 de grade. Cerul va avea înnorări trecătoare, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Prognoza meteo: Vremea la munte

La munte, vremea se va menţine deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare şi pe spaţii mici vor fi averse slabe, cu precădere în Carpaţii Occodentali şi în Carpaţii Meridionali, unde şi vântul va avea intensificări, în special în zona înaltă, unde la rafală se vor depăşi viteze de 65...70 km/h. Temperatura aerului va creşte uşor faţă de intervalul anterior. Vor fi…

Prognoza meteo: Vremea marţi şi miercuri

Marţi, vremea va fi în continuare deosebit de caldă în cea mai mare parte a țării, cu temperaturi maxime peste 20 de grade în aproape toată țară pînă la 26 de grade la Baia Mare, Tg Mureș, Sibiu, Drobeta și Craiova, izolat și 27 de grade în Oltenia. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, averse și posibil descărcări electrice în regiunile vestice, nord-vestice, local la munte și izolat în centrul țării. Vântul va avea intensificări în zona montană, în special pe creste, iar la cote mai reduse local și în vest și pe litoral. Dimineață pe arii restrânse va fi ceață.

La București, vremea va fi în continuare deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Dimineața, 10-12 grade și la amiază, 23...24 de grade.

Miercuri, regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori mult mai ridicate decât cele climatologic specifice sfârșitului de octombrie, chiar dacă îndeosebi în nord-vest și în centru maximele vor marca o scădere față de marți. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 grade la Miercurea Ciuc și 26 de grade La Drobeta, Alexansria, Giurgiu și Călărași. Cerul va fi variabil, iar în regiunile extracarpatice vor fi nori joși sau ceață și izolat burniță. Vântul va sufla slab și moderat.

Miercuri, în Capitală, tot vreme caldă cu 11-12 grade dimineața și în jur de 25 de grade la amiază. Cerul va fi variabil și vântul va sufla slab până la moderat.

Mai multe articole despre:
meteo vremea prognoză meteo