MENIU

Prognoza meteo: Cum va fi vremea în următoarele trei zile

Prognoza meteo: Miercuri, vremea va fi în general frumoasă şi va conținuă să se încălzească uşor.

Prognoza meteo:  Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare mai ales după-amiaza şi seara în vest, în nord-vest, în centru şi în zona montană, unde pe arii restrânse vor fi averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări pe crestele Carpaţilor Meridionali şi în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 şi 29 de grade. Cu totul izolat, dimineaţa, vor fi condiţii de ceaţă.

Prognoza meteo:  Vremea în Bucureşti

În Capitală, dimineața 11...13 grade. Pe parcusrul zilei, vremea va fi frumoasă şi va continua să se încălzească uşor. Maximă la amiază se va situa în jurul valorii de 28 de grade.

Prognoza meteo:  Vremea la munte

La munte, o vreme în general frumoasă şi va conținuă să se încălzească uşor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare mai ales după-amiază şi seară când pe arii restrânse vor fi averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri pe crestele Carpaţilor Meridionali.

Prognoza meteo:  Vremea la mare

La mare, cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 şi 25 de grade. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 18 şi 20 de grade.

Prognoza meteo:  Vremea joi şi vineri

Joi, vremea va fi mai caldă decât în mod normal la această dată. Temperaturile maxime trec de 25 de grade în aproape toată ţara și ajung 31 de grade la Giurgiu. În regiunile vestice și în zona de munte, îndeosebi după-amiază, înnorările vor fi temporar accentuate și local se vor semnala averse și descărcări electrice. Vor fi condiții de grindină. Dimineața, cu totul izolat, vor fi condiții de ceață.

În capitală, vremea va fi mai caldă decât în mod normal la această dată, cu 13-15 grade dimineață și 29-30 de grade la amiază.

Vineri, vremea va fi în continuare caldă, dar gradul de instabilitate atmosferică va fi în creștere. Se vor semnala averse și descărcări electrice la munte, local în jumătatea de nord a țării și pe arii mai restrânse în rest. Izolat va cădea grindină și se vor cumula cantități de apă mai însemnate în intervale scurte de timp. Vântul va avea unele intensificări în est, în sud-est, iar de scurtă durată și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 21-22 de grade în depresiuni și în nordul Moldovei și 30 de grade la Giurgiu. Dimineața în zonele joase de relief vor fi condiții de ceață.

În Bucureşti, 14-16 grade dimineața și 28-29 de grade la amiază. După-amiază va crește probabilitatea pentru averse și descărcări electrice.

 

Mai multe articole despre:
meteo vremea prognoză meteo