MENIU

Veşti proaste de la meteo: Cum va fi vremea în următoarele trei zile

Prognoza meteo. Miercuri, în jumătatea de est a ţării şi în zonele montane, cerul va fi mai mult noros, va ploua pe arii relativ extinse, iar valorile de temperatură se vor situa în jurul celor normale pentru prima decadă a lunii mai. 

Prognoza meteo. În restul teritoriului va fi în continuare o vreme caldă, iar instabilitatea atmosferică se va manifesta mai ales în a doua parte a zilei prin înnorări temporar accentuate, local averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, iar izolat grindină. Se vor înregistra cantităţi de apă ce vor depăşi local 20...30 l/mp. Vântul va sufla în general moderat în est-sud-est şi va avea intensificări de scurtă durată, asociat averselor în celelalte zone. 

Temperaturile maxime se vor încadra între 18 şi 28 de grade.

Prognoza meteo. Vremea în Bucureşti

În Capitală, pe parcusrul zilei, regimul termic va fi caracterizat de valori în jurul celor normale pentru această perioadă din an, cerul va fi înnorat şi temporar va ploua. Se vor cumula cantităţi de apă în medie de 10 l/mp. Temperatura maximă va fi de 21...22 de grade.

Prognoza meteo. Vremea la munte

La munte, vremea va fi în general instabilă. Temporar vor fi înnorări şi mai ales în a doua parte a zilei şi în prima parte a nopţii, se vor semnala averse ce vor avea şi caracter torenţial, însoţite de descărcări electrice. Izolat cantităţile de apă vor fi de 20...30 l/mp şi izolat va cădea grindină de mici dimensiuni. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor.

Prognoza meteo. Vremea la mare

La mare, vremea va fi în general instabilă. Cerul va fi temporar noros şi vor fi averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare, dar şi în timpul averselor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19...20 de grade. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 17 şi 20 de grade. 

Prognoza meteo. Vremea joi şi vineri

Joi, în jumătatea de sud a țării și în zona montană, vremea va fi termic apropiată de normal, local chiar răcoroasă, cerul va fi mai mult noros și pe arii relativ extinse va ploua; ploile vor fi moderate cantitativ, iar izolat se pot cumula 15...20 l/mp. În restul teritoriului va fi o vreme caldă și ușor instabilă, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza când pe spații mici vor fi averse și descărcări electrice. Local vântul va avea intensificări temporare în general de până la 50 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 23 de grade în jumătatea de sud și între 23 și 28 de grade în cea nordică.

În capitală, vremea va fi răcoroasă, înnorările vor fi persistente și temporar va ploua. Dimineaţa, 13-15 grade si la amiaza, 20-21de grade.

Vineri, vremea se va încălzi în aproape toată țara, chiar mai mult în regiunile sudice, astfel că temperaturile maxime trec de 20 de grade in toata tara și ajung la 28 de grade la Timisoara si Arad. Mai ales în a doua parte a zilei și seara vor fi averse și descărcări electrice local în zonele de deal și de munte și pe arii mai restrânse în centru și în sud. Izolat ploile vor avea caracter torențial și vor fi condiții de grindină. Vântul va avea ușoare intensificări în Dobrogea și posibil și în celelalte zone asociat averselor.

În Bucureşti vremea se va încălzi. 11-13 grade dimineaţa şi în jur de 25 de grade la amiază. Temporar înnorările se vor accentua, iar probabilitatea pentru averse și descărcări electrice va fi relativ ridicată. 

Mai multe articole despre:
meteo vremea prognoză meteo