MENIU

Prognoza meteo: Vești proaste de la meteo! Cum va fi vremea în următoarele zile?

Prognoza meteo: Nu scăpăm de furtuni! Află cum va fi vremea în următoarele trei zile

Prognoza meteo. Miercuri, vremea se va menţine în general instabilă. În vestul, sudul, centrul teritoriului, precum şi în zonele de munte vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua aspect de vijelie. Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 15...25 l/mp şi izolat 35...50 l/mp. Izolat va cădea grindină. În celelalte regiuni, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene vor fi pe arii mai restrânse după-amiază şi seara. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 şi 28 de grade.

Prognoza meteo. Vremea în București

În Capitală, pe parcursul zilei, vremea se va menţine în general instabilă. Vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, cu o probabilitate mai mare după-amiază şi seara. Temperatura maximă va fi de 24...25 de grade.

Prognoza meteo. Vremea la munte

La munte, vremea se va menţine în general instabilă şi vor fi averse, descă0rcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua aspect de vijelie. Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 15...25 l/mp şi izolat 35...50 l/mp. Izolat va cădea grindină

Prognoza meteo. Vremea la mare

La mare, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiază, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 şi 25 de grade. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 19 şi 21 de grade.

Prognoza meteo. Vremea joi și vineri

Prognoza meteo. Joi, vremea va fi în general instabilă în vestul, nordul, centrul țării și în zonele de deal și de munte. În aceste zone instabilitatea atmosferică se va manifesta mai ales după-amiază și seara, prin înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua aspect de vijelie.

Izolat se va semnala grindină.

Ploile vor avea și caracter torențial, iar cantitățile de apă vor fi local mai însemnate. În celelalte regiuni, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene vor fi pe arii mai restrânse. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 și 30 de grade.

În Capitală, după-amiază și seară vor fi condiții pentru ploi de scurtă durată, descărcări electrice și intensificări ale vântului. Dimineața, în jur de 15 grade și la amiază, 27...28 de grade.

Prognoza meteo. Vineri, instabilitatea atmosferică se va menține accentuată în nordul, estul și local în centrul și sudul țării și se va manifesta prin înnorări temporare, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Ploile vor avea și caracter torențial, iar pe arii restrânse vor fi cantități de apă mai însemnate și va cădea grindină. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala doar pe spații mici, în special în orele amiezii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 24 și 30 de grade.

În Bucureşti, în special după-amiază, probabilitatea pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului va fi în creștere. Dimineaţa, 14-16 și temperatura maximă va fi de 28...29 de grade.

Mai multe articole despre:
meteo furtuni vremea prognoză meteo