MENIU

Prognoza meteo. Veşti proaste: Când scăpam de furtuni?

Informare meteo: Ploi torenţiale în mai multe zone din ţară

Prognoza meteo: Iată cum va fi vremea în următoarele trei zile! Veştile nu sunt prea bune

Prognoza meteo - Joi, vremea va fi în general instabilă. În nord-vestul ţării, precum şi în zonele de munte înnorările vor fi temporar accentuate şi se vor semnala averse, posibil însoţite şi de descărcări electrice. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar instabilitatea atmosferică se va manifestă pe arii mai restrânse, mai ales după-amiază, cu o probabilitate mai mare în regiunile sud-estice. Izolat va cădea grindină, iar cantităţile de apă vor depăşi 20 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte, dar de scurtă durată şi în timpul ploilor, posibil cu aspect de vijelie. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 şi 27 de grade.

Vremea în Bucureşti

În Capitală, dimineața 11...13 grade. Pe parcursul zilei, cerul va prezenta înnorări temporare, dar numai trecător vor fi posibile ploi de scurtă durată şi descărcări electrice. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade.

Vremea la munte

La munte, vremea va fi în general instabilă, iar regimul termic apropiat de cel de ieri. Vor fi ploi cu caracter de aversă, descărcări electrice, unele intensificări ale vântului, pe arii restrânse cantităţi de apă mai însemnate şi izolat condiţii de căderi de grindină.

Vremea la mare

La mare, vremea va fi relativ caldă şi în general instabilă. Dimineața vor mai fi averse (se pot cumula cantităţi de 10 - 15 l/mp) şi descărcări electrice. Vor fi condiţii de grindină. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări izolate asociate averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 şi 22 de grade. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 17 şi 19 grade.

Vremea vineri şi sâmbătă

Vineri, vremea va fi în general instabilă în vestul, centrul și nordul țării, precum și în zonele de munte, unde temporar înnorările se vor accentua și mai ales după-amiază și seară, local se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Ploile pot avea și caracter torențial și vor fi condiții de grindină. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala izolat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 grade în estul Transilvaniei și 28 de grade în Muntenia.

În Capitală, cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre seară, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Dimineaţa 10-12 grade și temperatura maximă, 27...28 de grade.

Sâmbătă, vremea va fi în general instabilă. Se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, în special după-amiază și seară, în zonele montane și submontane și local în rest, cu o probabilitate mai ridicată în regiunile sudice și centrale. Izolat ploile vor avea și caracter torențial și vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 grade în depresiuni și 26 de grade la Călărasi, Brăila, Focșani.

În Bucureşti, mai ales spre seară vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Dimineața, 11-12 grade și la amiază, în jur de 25 de grade.

Mai multe articole despre:
meteo vremea prognoză meteo