MENIU

Prognoza meteo. Vești noi de la meteo! Cum va fi vremea în următoarele zile?

Ploi în toate regiunile

Prognoza meteo: Află cum va fi vremea în următoarele trei zile! Veștile de la meteo nu sunt prea bune.

Prognoza meteo: Marți, vremea se menţine mai rece decât ar trebui la aceastã datã, în cea mai mare parte a ţãrii, iar cerul va fi temporar noros. Local plouă, îndeosebi dupã-amiazã, în regiunile estice şi nord-estice şi pe spaţii mici în rest. La munte, precipitaţiile sunt mixte. Vântul suflă slab şi moderat, cu intensificãri în zonele montane înalte, precum şi în estul țării. La amiază, maximele vor fi cuprinse între 3 grade în nord-estul țării şi 19 grade în sud-vest.

Vremea în București

În București, temporar înnorat marți - asta înseamnă că există speranțe să vedem și soarele - însă, spre deosebire de ieri, ploile nu mai sunt excluse - vor fi slabe și trecătoare, dar dacă sunteți posesori de umbrele, luați-le totuși la dvs. Vântul nu suflă mai mult de moderat, iar asta e o veste bună, pentru că nu va fură prea mult din cele 15 grade de la amiază, prea puține pentru dată la care ne aflăm.

Vremea la munte

La munte, vreme rece în continuare. În Carpaţii Orientali, local și în Carpaţii Meridionali, va fi mai mult înnorat şi, temporar, vor fi precipitaţii - sub formã de ploaie, dar la altitudini de peste 1500 m, predominant sub formã de ninsoare. În restul zonei montane cerul va fi variabil, cu înnorãri către noapte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în special pe creste.

Vremea miercuri și joi

Prognoza meteo: Miercuri, tot o zi înnorată, cu ploaie temporară -pe arii relativ extinse din nord-estul țării, local și în rest. La munte, precipitațiile vor fi în continuare mixte și vântul intens, sus pe crește. În restul țării, vânt slab și moderat -în nord-vestul țării va fi mai sprinten când și când, dar nu că-n vârful muntelui, în niciun caz. Maximele, miercuri la amiază, vor fi cuprinse între 6 grade în estul Transilvaniei și 16 grade în sudul Olteniei.

În București, miercuri, înnorat și rece în continuare, va mai plouă slab și trecător, vântul nu va suflă mai mult de moderat, dimineață tot cam că azi, 4-5 grade, dar la amiază va fi mai rece -maximă nu va depăși 13 grade, în cel mai fericit caz.

Prognoza meteo: Joi, în estul, sud-estul și centrul țării, va fi înnorat și va plouă, local. În celelalte regiuni înnorările vor fi trecătoare, deci se va mai arată și soarele, iar ploile, slabe cantitativ, vor fi cu totul izolate. La munte, în continuare vom avea precipitații mixte, pentru că acolo temperaturile sunt mai scăzute, și vânt mai intens, pe creste. În restul țării, vântul va fi cel mul moderat. Maximele, joi, la nivelul întregii țări, în general mai scăzute decât normelul momentului, vor fi cuprinse între 8 și 19 grade, cu cele mai ridicate valori în nord-vestul țării.

În București, o zi de joi înnorată și cu ploaie temporară, cu vânt slab și moderat, dar și mai rece decât decât precedentă -la amiază ne oprim la doar 11 grade Celsius (normalul perioadei ar fi în jur de 18 grade Celsius).

Mai multe articole despre:
meteo vremea prognoză meteo