MENIU

Prognoza meteo pentru Sărbători: cum va fi vremea de Crăciun și de Revelion - când ninge în București

Vremea intră într-un proces de răcire accentuată. Meteorologii Accuweather au anunțat cum va fi vremea de Crăciun și de Revelion. 

Potrivit prognozei meteo emise recent de către Accuweather, prima zăpadă de care se vor bucura cetățenii din București va fi pe data de 18 decembrie. 
Valorile din termometre vor fi cuprinse între 5 grade Celsius și minus 1 grad. Este foarte posibil ca zăpada să nu reziste, din moment ce, pe data de 20, minima va crește la 0 grade.

Potrivit prognozei meteo emise de Accuweather, în Ajunul Crăciunului, temperaturile vor ajunge până la 7 grade Celsius, iar minima va ajunge la 1 grad. 

În data de 25 decembrie, valorile din termometre vor fi bizare pentru această perioadă, maxima ajungând la 6 grade Celsius și minima la -2 grade. În ambele zile, cerul va înnorat.

În noaptea dintre ani, cerul va fi parțial înnorat. Temperatura maximă va fi de 7 grade Celsius, iar cea minimă, de 0 grade. Așadar, se pare că nici anul acesta nu va ninge de Crăciun sau de Revelion, iar valorile termice sunt neașteptat de mari pentru perioada sărbătorilor.