MENIU

Vreme frumoasă, dar răcoroasă. Prognoza meteo pe trei zile

Prognoza meteo

Miercuri, vremea se va menţine în general frumoasă, dar răcoroasă dimineaţa. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, mai ales după-amiaza, când vor fi ploi slabe de scurtă durată, posibil însoţite de descărcări electrice, pe arii restrânse în zonele montane şi submontane şi izolat în centrul ţării. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 25 de grade.

În Capitală, vremea va fi în general frumoasă, dar răcoroasă îndeosebi dimineaţa. Maxima se va situa în jurul valorii de 22 de grade.

Şi la munte vremea va fi în general frumoasă, dar răcoroasă la primele ore. Mai ales dupa-amiaza şi seara, pe arii restrânse vor fi ploi slabe de scurtă durată, posibil însoţite de descărcări electrice, în majoritatea masivelor, dar cu precădere în Carpaţii Meridionali. Vor fi 12 grade la Paltinis, 13 la Predeal, 12 la Semenic, 11 la Sinaia, 16 la Arieseni şi 8 pe Ceahlau Toaca.

La mare, cerul va fi variabil, vântul va sufla slab şi moderat cu unele intensificări. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 şi 20 de grade. Sunt condiţii de ceaţă, noaptea şi dimineaţa. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 18 şi 21 de grade, cu cele mai ridicate valori în deltă.

Joi, temperatura aerului va marca o creştere uşoară, astfel că valorile termice se vor apropia de cele normale pentru această dată. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 si 27 de grade, cu cele mai ridicate în nord-vest. După-amiaza, se vor semnala averse si descărcări electrice, local în zonele montane şi submontane si pe arii restrânse în nord, nord-est şi centru. Vor fi condiţii de grindină, iar izolat cantităţile de apă pot fi mai însemnate. Vântul va avea intensificări de scurtă durată în timpul ploilor.

În Capitală, vremea se va mentine în general frumoasă, dimineaţa, 10-12 grade si la amiaza, in jur de 24 de grade.

Vineri, vremea va deveni în general instabilă, iar temperatura aerului va continua să crească uşor. Temperaturile maxime, peste 20 de grade în toată ţara, ajung la 27 de grade la Giurgiu. În regiunile vestice, nordice si centrale, precum şi în zonele de munte local vor fi averse, descărcări electrice si intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat se vor înregistra cantităţi de apă mai însemnate si vor fi condiții de grindină. În restul ţării, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala izolat.

În Bucureşti, 10-12 grade dimineaţa şi, la amiaza, 24-25 de grade. Condiţiile de ploaie vor fi reduse.