MENIU

PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea în Ajun şi în ziua de Crăciun

În Ajunul Crăciunului, deşi valorile termice diurne vor marca o scădere faţă de ziua precedentă, îndeosebi în jumătatea de nord a ţării, vremea se va menţine mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă.

PROGNOZA METEO 24 DECEMBRIE

În vestul şi nord-vestul ţării vor fi înnorări persistente şi, mai ales dimineaţa va fi ceaţă, asociată izolat cu burniţe sau ploi slabe.

În rest, cerul va fi variabil, iar ceaţa se va semnala izolat. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 şi 15 grade

În Capitală, dimineaţa se vor înregistra 2...3 grade şi condiţii de ceaţă. Vremea se va menţine mult mai caldă decât ar fi normal la această dată. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade.

La munte, valorile termice diurne vor marca o scădere uşoară faţă de ziua precedentă, dar vremea va fi în continuare mult mai caldă decât normalul perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în Munţii Apuseni, unde, mai ales noaptea, izolat vor fi posibile precipitaţii slabe, predominant sub formă de ploaie. Vântul va sufla slab până la moderat. Pe văi şi în depresiuni vor fi nori şi ceaţă.

PROGNOZA METEO 25 DECEMBRIE

De Crăciun,vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă, mai ales în zonele de deal din sudul şi estul ţării, deşi temperaturile vor continua să scadă uşor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2-3 grade în Transilvania şi 12 grade la Drobeta Turnu Severin şi Târgu Jiu.

În regiunile intracarpatice, vremea va fi în general închisă şi pe arii restrânse va ploua slab, în timp ce în restul ţării, înnorările vor fi temporare. La munte, cu precădere în Carpaţii Orientali, izolat vor fi precipitaţii slabe, mixte. Vântul va avea unele intensificări pe crestele montane. Dimineaţa, în zonele joase de relief local va fi ceaţă, posibil asociată cu burniţă.

În Bucureşti, dimineaţa, se vor înregistra 1-3 grade, iar la amiază, în jur de 9 grade. Cerul va fi temporar noros, iar dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă.