MENIU

Prognoza meteo 31 martie. Temperaturile urcă la 19 grade Celsius. Cum va fi vremea în Capitală

Prognoza meteo 31 martie

Astăzi, vremea va fi apropiată de normal sub aspect termic în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi temporar noros, iar pe alocuri va ploua slab în nord, iar spre seară posibil în est. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificari în zona înaltă a Carpaţilor Meridionali. Temperaturile maxime se vor încadra între 8...9 grade pe litoral şi 18...19 grade în regiunile vestice.

In Capitala, valorile termice se vor situa uşor sub normele caracteristice perioadei, astfel cã temperatura maximã va fi de 14...15 grade. Cerul va avea înnorãri, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab şi moderat.

Maine, vremea va fi apropiată de normal din punct de vedere termic în sud-estul ţării şi uşor mai caldă în rest. Temperaturile maxime se vor situa între 10...11 grade pe litoral şi 19...20 de grade în vest. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în vest, centru şi nord, unde, mai ales spre seară, local va ploua şi sub formă de aversă, iar trecător se vor semnala descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte.

In Bucuresti, valorile termice diurne se vor apropia de normele caracteristice perioadei, iar vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Dimineata, 4-6 grade si temperatura maximă, 15...16 grade.

Vineri, vremea va deveni caldă pentru această dată în toate regiunile, dar şi în general instabilă. Astfel, temperaturile maxime se vor situa între 12 şi 22 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud-vestul extrem. Cerul va avea înnorări accentuate in jumătatea de nord a ţării, unde va ploua pe arii extinse, iar incepind de după-amiaza, cu caracter local, mai ales în est şi sud. Vor fi mai ales averse şi se vor semnala descărcări electrice. În zona montană înaltă, precipitaţiile vor fi mixte. Vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari pe crestele înalte de munte. Izolat, va fi ceaţă.

In Capitala, vremea se va încălzi. Cerul, variabil ziua, va avea înnorări mai accentuate incepind de seara, când vor fi averse slabe şi, posibil, descărcări electrice. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări în cursul zilei. Dimineata, 3-6 grade si temperatura maximă, in jur de 20 de grade. 

Mai multe articole despre:
meteo prognoza meteo vremea azi