MENIU

Prognoza 6 octombrie. Vreme rece, în toată țara. Maximele abia urcă la 21 de grade

Prognoza 6 octombrie

Astăzi, vremea se va răci faţă de ziua precedentă. Cerul va avea înnorări, mai accentuate în estul, vestul şi sudul ţării. 

Va ploua local în Banat şi pe litoral. Vântul va avea intensificari în majoritatea regiunilor, dar mai ales în Banat, Dobrogea, nordul Moldovei şi zona înalta de munte, unde vor fi rafale, în general, de 60...75 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 şi 21 de grade, cu cele mai ridicate valori în nord-vest.

In Bucuresti, vremea se va menţine racoroasa. Cerul va avea înnorari, mai accentuate în a doua parte a zilei, iar vântul va sufla în general moderat, trecator cu rafale în jurul a 40 km/h. Temperatura maxima va fi de 17...18 grade.

La munte, vremea se va raci faţa de intervalul precedent. Cerul va fi variabil în prima parte a zilei, apoi se va înnora treptat şi va ploua local în Carpaţii Meridionali şi de Curbura şi izolat în restul zonei montane.

La altitudini de peste 1600 m, trecator, vor fi posibile precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificari pe crestele înalte. Dimineaţa şi noaptea, izolat, pe vai şi în depresiuni, vor fi condiţii de ceaţa. 

Mai multe articole despre:
meteo prognoza meteo vremea azi