MENIU

Prognoza 1 noiembrie. Schimbări radicale ale vremii: temperaturile urcă până la 18 grade

Prognoza 1 noiembrie

Astăzi, în regiunile extracarpatice, ceața se va menţine în cea mai mare parte a intervalului, iar pe arii restrânse vor fi ploi slabe sau burniţă. 

În restul teritoriului, cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificari în sud-vest, la munte, iar în prima parte a intervalului şi în nord-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 şi 18 grade.

In Bucuresti, cerul va fi mai mult noros şi trecator vor fi condiţii de ploaie slaba sau burniţa. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maxima va fi de 14...15 grade.

La munte, in Carpaţii Meridionali şi Orientali vor fi înnorări temporare şi mai ales pe parcursul zilei, izolat se vor semnala ploi slabe sau burniţă. În restul zonei montane, cerul mai mult senin ziua, se va înnora treptat, dar probabilitatea de ploaie va fi redusă.

Vântul va avea local intensificări, în special pe creste. Dimineaţa şi noaptea, pe văi şi în depresiuni, va fi ceaţă. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul anterior. 

Mai multe articole despre:
meteo prognoza meteo vremea azi