MENIU

Ninsori și ploi în toată țara. Cum va fi vremea duminică, în fiecare regiune

Vremea nu se va încălzi nici duminică. Vom avea parte de ninsori și de ploi în toată țara, iar temperaturile nu vor depăși 9 grade Celsius.

Duminică, în nord-vest, centru şi la munte cerul va fi noros şi temporar vor cădea mai ales ninsori şi lapoviţă, conform Realitatea TV.

În restul ţării, înnorările vor fi temporare şi se vor semnala precipitaţii mixte, local în vest şi doar izolat, mai ales ploi, în celelalte regiuni. Vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri locale la munte, în sud, în est şi izolat în rest.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 şi 9 grade.

Şi în București cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla în general moderat. La amiază vor fi în jur de 8 grade.

La munte, cerul va fi noros, temporar va mai ninge, iar vântul va avea în continuare intensificări. Termometrele vor indica la amiază minus 3 grade la Păltiniş unde stratul de zăpadă măsoară 20 de cm, în Predeal minus 1 grad şi 15 cm de omăt, iar la Semenic vor fi tot minus 3 grade şi 20 de cm de zăpadă. La Sinaia vor fi minus 2 grade şi 32 de cm de nea, la Stâna de Vale minus 1 grad şi 16 cm de zăpadă, iar sus pe Vf Toaca vor fi minus 6 grade şi 15 cm de zăpadă.

Mai multe articole despre:
vremea prognoză meteo vremea weekend