MENIU

Meteorologii avertizează: urmează zile caniculare. Vor fi şi 37 de grade!

Meteorologii avertizează: urmează zile caniculare. Vor fi şi 37 de grade!

Veştile de la meteo nu sunt deloc bune! Întreaga ţară trece printr-un proces de instabilitate atmosferică. Ploile violente, cu tunete şi căderi de grindină, vin la pachet, potrivit meteorologilor, cu caniculă. În zilele următoare, aşteptăm temperaturi chiar ş de 37 de grade Celsius!

"La mijlocul săptămânii viitoare, pe 26-27 iunie, va fi puțin mai bine. Mai mult pe la deal, pe la munte, unde vor fi intervale cu instabilitate atmosferică. Joi, va fi cel mai cald, temperaturile vor ajunge la 34-35 de grade Celsius, chiar 36-37 de grade, în vestul țării. Și în București va fi caniculă, cu 35 de grade", potrivit meteorologului ANM Meda Andrei.

"Din cele trei luni ale verii, cea mai instabilă e iunie. Dar și în iulie, și în august, deși frecvența acestor fenomene scade destul de mult, nu înseamnă că nu vom mai avea intervale, după-amiaza, cu descărcări electrice, cu vijelii puternice, cu grindină... Ploile de până acum și cele care vor fi vor crește umiditatea în atmosferă și disconfortul termic va fi ridicat", a mai avertizat meteorologul, la un post tv.

Mai multe articole despre:
meteo prognoză meteo