MENIU

Lapoviță și ninsoare. Vremea pe următoarele zile

Cerul se menţine mai mult noros, astfel că vor cădea precipitaţii slabe, mixte, local în sudul şi sud-est, unde vor fi condiţii de polei şi predominat ninsori, izolat, în restul ţării.

Dimineaţa, în zonele joase de relief, pe arii restrânse este ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe litoral. Temperaturile maxime aşadar, pornesc de la minus 1 şi se opresc la 6 grade cu plus.

BUCUREŞTI În Bucureşti cerul va fi înnorat şi trecător se vor semnala precipitaţii slabe, mai ales sub formă de lapoviţă şi ninsoare. La amiază vor fi în jur de 3 grade, iar vântul va sufla cel mult moderat.

MUNTE

Cerul va fi mai mult noros la munte, astfel că, mai ales în cursul zilei, pe arii restrânse se vor semnala precipitaţii slabe predominant sub formă de ninsoare.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări spre seară, în special pe creste. În aceste condişţii, la amiază vor fi zero grade la Stâna de Vale şi Predeal, minus 1 grad la Sinaia, minus 2 la Păltiniş, minus 3 la Semenic şi minus 6 sus pe Ceahlău.

Stratul de zăpadă măsoară 58 de cm pe Ceahlău, 44 în Semenic, 40 cm la Sinaia, 39 în Păltiniş, 33 la Predeal şi 26 la Stâna de Vale.

Mai multe articole despre:
Bucureşti vremea regiuni meteo pe trei zile