MENIU

Cum va fi vremea în următoarele zile? Vești proaste de la meteo: ceață, polei, ghețuș...

Miercuri, vremea va fi în general închisă. Temporar se vor semnala precipitaţii pe arii extinse, iar în jumătatea de sud acestea vor fi în general moderate cantitativ, în jur de 10...15 l/mp. În nord-est şi la munte vor predomină ninsorile, iar în celelalte regiuni vor fi mai ales ploi. Izolat se va forma polei sau gheţuş. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări îndeosebi în Muntenia, Dobrogea, sudul Moldovei şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -2 şi 9 grade.

Vremea în București

În Capitală vor fi condiţii de polei sau gheţuş. Dimineață -1...0 grade, la amiază 1...2 grade. Temporar va ploua şi se vor cumula 10....15 l/mp. Vântul va sufla moderat şi cu intensificări, astfel încât la rafală se vor atinge viteze de până la 45...50 km/h.

Vremea joi și vineri

Joi, vreme predominant închisă. În regiunile vestice și sudice local vor fi precipitații mai ales sub formă de ploaie, iar la munte vor predomina ninsorile. Izolat vor fi condiții de polei sau ghețuș. În Moldova vor fi condiții de fulguială. Vântul va suflă slab și moderat, cu intensificări în sud-est. Temperaturile maxime, deosebit de scăzute pentru această dată în sud şi est, se vor încadra între –3 grade la Suceava și 8 grade la Satu Mare și Albă Iulia. Pe arii restrânse, dimineaţa, se va semnala ceață, asociată izolat cu depunere de chiciură.

În Capitală, vremea va fi deosebit de rece, în jur de –1 grad dimineața și 0…2 grade la amiază. În primele ore ale zilei, trecător va fulgui. Vor fi condiții de ceață.

Vineri, vremea va fi în continuare deosebit de rece în zonele extracarpatice. În restul teritoriului, valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru ultima decadă a lunii noiembrie. Temperaturile maxime se vor încadra între –4…-3 grade în Moldova unde ceaţa poate persista și 10 grade la Satu Mare și Albă Iulia. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile vestice, unde izolat vor fi posibile ploi slabe. Vântul va suflă slab și moderat. În zonele joase se va semnala ceață, asociată izolat cu depunere de chiciură.

În Bucureşti, vremea va fi rece mai ales dimineața când vor fi –5…-3 grade. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 5 grade. Cerul va fi variabil, iar dimineața vor fi condiții de ceață.

Mai multe articole despre:
meteo vremea prognoză meteo