MENIU

Cum ca fi vremea de Crăciun și de Anul Nou? Datele actualizate de la meteorologi

Sărbătorile din acest an sunt pline de surprize meteo

Meteorologii au actualizat prognozele meteo pentru Crăciun și Revelion. Temperaturile vor fi cuprinse între 2-7 grade Celsius. De săptămâna viitoare, vremea se mai încălzește.

Vremea în următoarea săptămână se anunță stabilă, iar maximă va fi de 14 grade Celsius, mai mari decât în mod obișnuit pentru această perioadă. Vor fi prezente fenomene de ceață, mai ales în timpul nopții și, izolat, se anunță burniță. În timpul nopții, temperaturile vor fi negative, iar șoferii pot întâmpina polei pe asfalt.

 

Precipitațiile vor fi reduse în această perioadă, iar temperaturile vor fi cuprinse între 2 și 6-7 grade Celsius. De săptămâna viitoare, vremea se mai încălzește.

 

Vremea de Crăciun în România

Temperaturile vor fi cuprinse între 5 și 10 grade grade Celsius, în interiorul arcului Carpatic. În exteriorul său, în Oltenia, Muntenia. Moldova și Dobrogea se anunță temperaturi mai calde, de peste 10 grade Celsius, iar în anumite zone vor depăși 13-14 grade.

 

Joi și vineri, temperaturile scad, iar în ziua de Crăciun se va simți o ușoară încălzire, fără a depăși normalul perioadei calendaristice.

Vremea de Revelion în România

Temperaturile din săptămâna 25 decembrie -1 ianuarie vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toată țara. Precipitațiile vor fi excedentare în zonele intracarpatice, mai ales în regiunea Munților Apuseni și în nordul Carpaților Orientali. ANM nu a anunțat ninsori în România de sărbători.

 

 

Mai multe articole despre:
vreme craciun anul nou frig caldura temperaturi