MENIU

Vin noi zile de foc. Temperaturile, în creștere. Unde vom avea 37 de grade

Vremea redevine caniculară la începutul săptămânii. Luni și marți va fi extrem de cald în toată țara, iar în zonele de vest și sud-vest mercurul din termometre va urca până la 37 de grade Celsius.

VREMEA LUNI

Luni, vremea va continua sa se incalzeasca si va fi caniculara dupa-amiaza local în vest şi izolat în sud-vest, unde disconfortul termic va fi în creştere, conform REALITATEA TV.

Temperaturile maxime, peste 30 de grade in aproape toata tara, cu exceptia litoralului, ajung la 36 de grade la Deva, Oradea, Drobeta, Calafat si chiar 37 la Timisoara. Cerul va fi mai mult senin, iar condiţiile de ploaie trecatoare dupa-amiaza la munte vor fi reduse. Vântul va sufla slab şi moderat.

In Bucuresti, vremea se va menține insorita si se va mai incalzi. 15...17 grade dimineata si 31...32 la amiaza.

VREMEA MARȚI

Marti, temperatura inca mai creste usor, vremea va fi caniculara dupa-amiaza local în regiunile vestice şi izolat în cele sud-vestice şi centrale, iar disconfortul termic se va accentua.

Temperaturile maxime se vor încadra între 27 de grade pe litoral şi 37 de grade în vestul ţarii la Oradea si Timisoara. Cerul va fi mai mult senin, iar condiţiile de ploaie trecatoare dupa-amiaza la munte vor fi reduse.

In Bucuresti, cerul va fi mai mult senin, vântul va sufla slab şi moderat si temperatura mai creste putin, 16...18 grade dimineata si 32...33 de grade la amiaza.

 

Mai multe articole despre:
canicula vremea