MENIU

Avertizare meteo. COD GALBEN de furtuni şi grindină - HARTA cu cele mai afectate zone

 

Astazi, prognoza meteo arată că temperaturile vor fi normale pentru aceatsă perioadă în regiunile sudice, local chiar răcoroase. Vremea se va menţine uşor mai calda decât în mod obişnuit la aceasta data în restul teritoriului. Cerul va fi mai mult noros în sud-est şi sud-vest, unde va ploua temporar, iar izolat se pot cumula 15...20 l/mp. În rest, înnorarile vor fi mai accentuate dupa-amiaza, când pe arii restrânse, mai ales la deal şi munte, vor fi averse şi descarcari electrice. Vântul va sufla moderat, cu intensificari locale, temporare, în general de pâna la 50 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 şi 24 de grade în jumatatea de sud a ţarii şi între 23 şi 27 de grade în rest, conform REALITATEA TV.

În Bucuresti, vremea va fi racoroasa. Cerul va fi mai mult noros şi, trecator, va ploua slab. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maxima va fi de 20...21 de grade.

La munte, prognoza meteo indică o vreme în general instabila. Cerul va avea înnorari, mai accentuate dupa-amiaza. Local vor fi averse, descarcari electrice şi intensificari de scurta durata ale vântului. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele de ieri.

Prognoza meteo pentru litoral nu este în favoarea turiștilor.Vremea va fi relativ normala termic şi în general instabila. Cerul va fi temporar noros şi în special ziua, vor fi averse şi descarcari electrice. Vântul va sufla moderat cu intensificari temporare, în special ziua. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 şi 21 de grade, iar cele minime între 14 şi 16 grade. Temperatura apei marii va avea valori cuprinse între 18 şi 20 de grade.

Prognoza meteo pentru vineri:

Mâine, vremea se va încălzi ușor în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 20 și 28 de grade, cu cele mai ridicate valori în vest. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare îndeosebi în a doua parte a zilei și se vor semnala averse și descărcări electrice, local în zonele de deal și de munte, pe arii mai restrânse în centru și sud și izolat în rest. Vor fi condiții de grindină, cu precădere în nord-vestul extrem al teritoriului. Vântul va avea ușoare intensificări în Dobrogea, iar temporar și în celelalte regiuni, asociat averselor.  

Prognoza meteo: Cum va fi vremea în următoarele trei zile


Mai multe articole despre:
cod galben prognoză meteo