MENIU

Anunţ important de la meteo: Cum va fi vremea în următoareze zile

Joi, vremea va fi frumoasă şi se va încălzi uşor, în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil în nordul, centrul şi estul ţãrii, unde cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe de scurtã duratã, şi mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 de grade în estul Transilvaniei şi 31 de grade în vestul Olteniei.

În Capitala, dimineaţa 12...13 grade. Pe parcursul zilei o vreme frumoasa şi caldă cu o maximă de 28 de grade.

Vremea la munte

La munte vremea va deveni predominant frumoasă, iar valorile termice vor creşte uşor comparativ cu cele din ziua anterioară. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în orele amiezei în Carpaţii Orientali, unde izolat vor fi posibile ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în prima parte a zilei, pe creste.

Vremea la mare

La mare, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineaţa şi noaptea, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 şi 25 de grade, iar temperatura apei mării va fi de 23...24 de grade. 

Vremea în următoarele zile

Vineri, vremea se va menține frumoasă, iar valorile termice vor continua să crească și se vor situa putin peste mediile climatologice specifice perioadei. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 de grade în estul Transilvaniei și pe litoral și 32 de grade în vestul Olteniei, la Drobeta Turnu Severin. Cerul va fi variabil în nordul țării, unde cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe de scurtă durată și mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va avea unele intensificări pe crestele Carpaților Orientali.

În Bucureşti, vineri se va încălzi. Dimineaţa, în jur de 13 grade şi la amiaza 29-30 de grade.

Sâmbătă temperatura continuă să crească uşor astfel la amiază temperatura trece de 30 de grade în aproape toată ţara. Valorile maxime se vor încadra, în general, între 26 de grade la Constanţa și 35 de grade la Drobeta Turnu Severin. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări după-amiaza la munte și în nordul ţării, unde izolat vor fi ploi slabe de scurtă durată.

În Bucureşti, vremea continuă să se încălzească. 14...15 grade dimineata în oras si spre 12 grade în zona preorășenească si la amiază, 31-33 de grade.