MENIU

Anunţ de ultimă oră de la meteo: Cum va fi vremea în următoarele trei zile?

vremea

Afla prognoza meteo pentru următoarele trei zile. Veştile sunt cât de poate de bune!

Miercuri, în sudul şi în sud-estul ţării, va predomina o vreme frumoasă, iar temperaturile se vor situa în jurul celor normale la început de octombrie. Cerul va fi variabil, iar în primele ore ale zilei pe spaţii restrânse va mai fi ceaţă. În celelalte regiuni vremea va fi răcoroasă, cerul va avea înnorări temporare, mai accentuate în nord-nord-vest, unde va plouă local. În nordul Carpaţilor Orientali şi pe crestele Meridionalilor vor fi precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, unde pe crește rafalele vor depăşi 80...90 km/h, dar trecător şi la cote mai reduse şi în celelalte regiuni, cu precădere în jumătatea de nord. Temperaturile maxime se vor încadra între 12...13 grade în Maramureş şi 22...23 de grade în Muntenia şi sudul Olteniei.

Vremea în Bucureşti

În Capitală, dimineața 9...11 grade și condiţii de ceaţă, mai ales în zona preorăşenească. Pe parcusrul zilei, vremea va fi predominant frumoasă, iar valorile de temperatură se vor situa în jurul celor normale la această dată. Cerul va fi variabil şi vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade.***

Vremea la munte

La munte, cerul va avea înnorări temporare. Va ploua local în masivele nordice şi izolat în rest. În nordul Carpaţilor Orientali şi pe crestele Meridionalilor vor fi şi precipitaţii mixte. Vântul va avea intensificări, iar pe creste rafalele vor depăşi 80...90 km/h.

Vremea joi şi vineri

Joi, vremea va fi în general frumoasă, dar rece în cursul dimineții. În regiunile din jumătatea de nord a țării sunt posibile ploi trecătoare, slabe cantitativ. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare mai ales în nordul Moldovei și în zona montană înaltă unde vor fi viteze la rafală de 50...70 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 12-13 grade în depresiuni și în nordul Moldovei și 21 de grade la Drobeta și Focșani. Dimineață, local se va formă brumă în Transilvania, nordul Moldovei și Maramureș, iar izolat va fi ceață.

În Capitală, vremea va fi în general frumoasă. 7-9 grade dimineață în oraș și spre 5 grade în împrejurimi și 20-21 de grade la amiază.

Vineri, vremea va fi frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări ușoare în Oltenia, vestul Munteniei, zona înaltă a Carpaților Meridionali și în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 grade la Suceava și 22 de grade la Drobeta Turnu Severin. Probabilitatea de formare a ceții va fi mai mare pe văi și în depresiuni.

În Bucureşti, vremea va fi frumoasă. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla în general moderat. În jur de 7 grade dimineață și 20 de grade la amiază.

Mai multe articole despre:
meteo vremea prognoză meteo