MENIU

Anunţ de ultimă oră de la meteo: Cum va fi vremea în următoarele trei zile

<p>Ninsorile se lasă așteptate</p>

Vineri, deşi valorile temperaturii aerului vor fi în creştere faţa de intervalul precedent, în prima parte a zilei gerul va persista în cea mai mare parte a ţarii. Cerul va fi mai mult noros şi temporar se vor semnala precipitaţii în general slabe în toate regiunile. Vor predomina ninsorile, dar local vor fi şi lapoviţe sau ploi, favorizând pe arii restrânse depunerile de polei, cu precadere în jumatatea de sud a teritoriului. Vântul va sufla slab pâna la moderat, cu unele intensificari în sudul Banatului şi pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -9 şi 2 grade. 

Vremea în Bucuresti

Cu toate că valorile de temperatura vor fi în creştere faţa de intervalul precedent va fi ger îndeosebi în prima parte a zilei. Temperatura maxima se va situa în jurul valorii de -4 grade. Cerul va fi noros, temporar va ninge, dar trecator vor fi şi precipitaţii sub forma de lapoviţa şi ploaie, favorizând apariţia poleiului. Vântul va sufla slab şi moderat. 

Vremea la munte

Deşi valorile temperaturii aerului vor fi în creştere faţa de intervalul precedent, în prima parte a zilei gerul va persista. Cerul va fi mai mult noros şi temporar se vor semnala precipitaţii în general slabe, predominant sub forma de ninsoare. Izolat se va forma polei. Vântul va sufla slab pâna la moderat, cu unele intensificari pe creste.

Vremea sâmbătă şi duminică

Sâmbătă, valorile termice vor fi în continuare în creștere, astfel încât temperaturile maxime se vor încadra între -9 grade în nord-est și 5 grade în nord-vest. Cerul va fi temporar noros și vor fi precipitații în general slabe, predominant sub formă de ninsoare în regiunile nordice și mixte, favorizând local depunerile de polei, în special în vestul și în sudul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări îndeosebi pe crestele montane și pe litoral.

În Bucuresti, valorile termice vor fi în continuare în creștere. –8…-7 grade dimineata, spre –9 in imprejurimile orasului si temperatura maximă, în jurul a -2 grade. Cerul va fi temporar noros și vor fi condiții de precipitații slabe, mixte și polei. Vântul va sufla slab și moderat.

Duminică, vremea va fi în general închisă. Valorile termice vor continua să crească în regiunile intracarpatice și în zonele de deal și de munte, apropiindu-se de cele normale pentru această perioadă, dar în restul teritoriului vor caracteriza în continuare o vreme deosebit de rece. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între -6 grade în Moldova și 7 grade în Transilvania. Cerul va fi mai mult noros și vor fi precipitații mixte, local în vestul și în sudul teritoriului și mai ales sub formă de ninsoare, pe arii restrânse în rest. Vor fi condiții de polei. Vântul va avea intensificări izolate în sud și în sud-vest.

În Bucuresti, vremea va fi în general închisă și rece. –6…-4 grade dimineata si in jur de –3 grade la amiaza. Cerul va fi mai mult noros și îndeosebi spre seară vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare și condiții de polei.

Mai multe articole despre:
meteo vremea cum va fi vremea in weekend