MENIU

Anunţ de ultimă oră de la meteo: Cum va fi vremea în următoarele trei zile

Miercuri, cerul va fi temporar noros şi doar izolat vor fi precipitaţii slabe predominant sub formă de ploaie în Moldova. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări spre seară în Munţii Banatului. Temperaturile maxime vor fi apropiate de cele normale pentru sfârşitul lunii noiembrie şi se vor situa între 0 şi 9 grade. Dimineaţa în zonele joase de relief pe arii restrânse va fi ceaţă.

Vremea în Bucureşti

În Capitală, cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 7...8 grade.

Vremea la munte

La munte, cerul va fi variabil, iar în Carpaţii Occidentali şi în jumătatea de vest a Carpaţilor Meridionali, pe parcursul nopţii, vor fi precipitaţii mai ales sub formă de lapoviţă şi ninsoare şi izolat condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în a doua parte a zilei, unde la rafală, în special în masivele sudice şi la altitudini mari, se vor dep[şi viteze de 80...85 km/h. Valorile termice vor marca o creştere uşoară faţă de intervalul anterior.

Vremea joi şi vineri

Joi, vremea va fi în general închisă, iar aria precipitațiilor va cuprinde treptat cea mai mare parte a țării. În zona montană precipitațiile vor fi mixte și izolat vor fi condiții de polei, iar în zonele mai joase de relief va ploua. În sud-vestul țării, în Subcarpații Getici și la munte, cantitățile de apă vor depăși 15...20 l/mp. Vântul va avea local intensificări, mai ales la munte, unde la altitudini mari va sufla tare. Valorile termice vor marca o creștere ușoară. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 grade în estul Transilvaniei și 15 grade pe litoral, la Constanta. Dimineața, în zonele joase, pe arii restrânse va fi ceață.

În capitală, cerul se va înnora treptat şi în a doua parte a zilei temporar va ploua. Dimineata, in jur de -2 grade si la amiaza, in jur de 9 grade. Dimineața vor fi condiții de ceață.

Vineri, vremea se va menține în general închisă. Se vor semnala precipitații în sudul, centrul și estul țării și local în rest. La munte vor fi precipitații mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare, predominant ploi în regiunile vestice, nordice și centrale și doar ploaie în rest. Cantitățile de apă pot fi izolat mai însemnate. Vântul se va intensifica treptat în sud-estul și sudul teritoriului, precum și în zona montană înaltă. Vor fi maxime între 3-4 grade în depresiui şi în nordul Moldovei și 13-14 grade în Dobrogea, chiar şi 15 pe litoral. Dimineața pe arii restrânse va fi ceață.

În Bucureşti, vremea va fi în general închisă și temporar va ploua. Vântul va avea intensificări către seara. Temperatura aerului, ușor mai ridicată decât în mod caracteristic acestei perioade: 6-7 grade dimineaţa si o maximă în jurul valorii de 8 grade. Dimineata vor fi condiții de ceață.

Mai multe articole despre:
meteo vremea