MENIU

Anunţ de la meteo: săptămâna începe cu vreme închisă şi RECE şi ploi. Prognoza pentru trei zile

Luni, în regiunile extracarpatice, vremea va fi închisă şi rece şi pe arii restrânse se vor semnala ploi slabe sau burniţă. În restul ţării va fi mai cald decât în mod obişnuit la această dată, iar cerul va fi temporar noros. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului şi în Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 grade în nordul Moldovei şi 20 de grade în Banat şi Crişana. Mai ales dimineaţa, local, se va semnala ceaţă. 

Prognoza meteo Bucureşti  

În capitală, înnorările vor fi în continuare persistente, vor fi condiţii de burniţă sau ploaie slabă şi, trecător, de ceaţă. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade.

Prognoza meteo munte

La munte, vremea va fi închisă şi va ploua, local în Carpaţii Meridionali şi izolat în Orientali. În restul zonei montane, cerul va fi temporar noros. Vântul va sufla slab şi moderat. Valorile de temperatură vor creşte uşor, vor fi...

Prognoza meteo pentru două zile

Marţi, in sudul şi estul ţării vremea se va menţine rece, înnorările vor fi persistente şi pe arii restrânse vor fi ploi slabe sau burniţă. În restul teritoriului va fi mai cald decât în mod obișnuit la această dată, dar înnorările se vor accentua spre seară si va incepe sa ploua.  Vântul va avea unele intensificări în Banat, Crişana, Moldova și Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între 8...9 grade în nordul Moldovei  și 19...20 de grade în Banat şi Crişana . Dimineata, local va fi ceaţă.  

În capitală, vremea va fi închisă şi rece. Vor fi condiţii de ceaţă şi burniţă. Dimineata, 6-8 grade si la amiaza, in jur de 12 grade.

Miercuri, vremea va fi închisă și rece. Temporar va ploua, în cea mai mare parte a țării, iar pe arii restrânse cantitățile de apă vor fi mai însemnate. In zona Carpaților Orientali și Meridionali precipitaţiile vor fi si sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va avea unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5...6 grade în Moldova  şi 14 grade în Banat. Pe arii restrinse va fi ceata.

În Bucureşti, vremea va fi închisă şi rece, temporar va ploua, iar vântul va sufla slab și moderat. 6-7 grade dimineata si in jur de 11 grade la amiaza. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 11 grade.