MENIU

Anunţ de la meteo: Cum va fi vremea în următoarele trei zie. Veştile nu sunt deloc bune

Cum va fi vremea în următoarele trei zie? Veştile de la meteorologi nu sunt deloc bune!

Marţi, vremea se va menține în general instabilă în Maramureș, Transilvania, Moldova și zonele de deal și de munte, unde vor fi averse ce pot avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. În restul ţării, cerul va fi variabil și astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 32 de grade.

Vremea în Bucureşti

În Capitală, pe parcursul zilei, vreme frumoasă cu o maximă de 30...31 de grade.

Vremea miercuri şi joi

Miercuri, vremea va deveni în general instabilă. Vor fi averse ce vor avea şi caracter torenţial şi descărcări electrice frecvent în vestul, centrul şi nordul ţării, precum şi în zona montană şi local în celelalte regiuni. Pe arii restrânse vor fi cantităţi de apă mai însemnate şi condiţii de grindină. Vântul va avea intensificări temporare în special la munte, dar şi asociat ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21-22de grade în depresiuni şi în nordul Moldovei şi 31 de grade la Giurgiu și Călăraşi.

În Capitală, spre seară vor fi ploi de scurtă durată şi, posibil, descărcări electrice. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări. Dimineaţa, 16-18 grade și temperatura maximă, în jurul a 29 de grade.

Joi, vremea se va menţine instabilă în cea mai mare parte a ţării. Vor fi averse, trecător însoţite de descărcări electrice, pe arii extinse în nordul şi centrul ţării, precum şi în zonele de deal şi munte şi local în celelalte regiuni. Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar izolat pot fi cantităţi de apă mai însemnate şi condiţii de grindină. Vântul va avea intensificări temporare în sud-vest şi sud, dar şi la munte, cu viteze mai mari în Carpaţii Meridionali. Temperaturile maxime nu mai ajung la 30 de grade, vor fi cuprinse între 23 şi 29 de grade, cu cele mai mari valori în sud.** În Bucureşti, vremea va fi în general instabilă. Vor fi averse, posibil însoţite de descărcări electrice. Dimineața, 17-19 grade și temperatura maximă, 27...29 de grade.

Vremea pe regiuni

În regiunile intracarpatice, vreme în general instabilă cu averse, descărcări electrice, vânt şi izolat grindină în Maramureș și Transilvania. În Banat și Crișana fenomenele vor fi izolate. Maxime termice de 29 de grade la Timișoara, 31 la Oradea, 28 la Baia Mare, 26 la Cluj, 27 la Sibiu și Brașov și 23 de grade la Miercurea Ciuc.

În sud vreme în general frumoasă, doar la deal și la munte vor fi averse și descărcări electrice și numai izolat la şes. Maxime termice în jurul celor normale: 29 de grade la Drobeta și Craiova. 30 la Rm Vîlcea, 32 la Giurgiu și Călărași, 29 în Buzău.

În Dobrogea aceeași vreme în general frumoasă cu 30 de grade maximă termică la Tulcea și 29 la Constanța. Nu este exclus că după amiază izolat să plouă în aversă.

În Moldova, fenomenele de instabilitate vor fi frecvente, în special în partea de nord a regiunii unde izolat vor fi condiţii de grindină iar cantităţile de apă vor fi mai însemnate. 24 de grade maximă la Suceava, 28 la Iași, 27 în Bacău și 29 la Focșani și la Galați.

Mai multe articole despre:
meteo vremea prognoză meteo