MENIU

Ziua Îndrăgostiţilor de criză

Foto: abcnews.com
Foto: milduracity.com.au
Foto: insuremeblog.com
Foto: flowerstodubai.com
Foto: katbalugifts.ca

Răsfăţarea persoanei dragi din viaţa ta poate fi uneori o povară asupra bugetului personal. Dacă vrei să ai o Zi a Îndrăgostiţilor reuşită, fără a rămâne fără bani în buzunare, îţi oferim câteva idei practice, ieftine, dar nu lipsite de romantism şi bun-gust.

Te-ai gândit ce cadou să-i oferi iubitului sau iubitei tale? Accesorii, lenjerie sexy, parfumuri, gadget-uri, toate pot fi cadouri  frumoase, însă foarte costisitoare. Ai vrea să ieşiţi la o cină romantică la un restaurant elegant, dar te sperie nota de plată de la final?

Înainte de toate, aminteşte-ţi că Ziua Îndrăgostiţilor este una dedicată iubirii, exprimării sentimentelor şi sărbătoririi acestora. Perechea ta va aprecia un cadou, dacă este făcut din inimă. Cu alte cuvinte, gestul contează.  

 

 

Pentru ea, poţi alege un buchet de flori. Nu trebuie să cumperi cele mai scumpe flori pentru ca buchetul să fie unul reuşit. Oferă-i un buchet făcut

cu imaginaţie, colorat şi vesel, din mai multe tipuri de flori, şi îi vei aduce cu siguranţă zâmbetul pe buze. Florile pot fi acompaniate de o sticlă de vin pe care îl puteţi savura împreună.

Dacă iubita ta este mai copilăroasă, poţi să-i oferi o jucărie mică de pluş. O cutie de bomboane de ciocolată este, de asemenea, o variantă ieftină şi delicioasă. Dacă vrei să-i oferi ceva care să o reprezinte, alege o poză frumosă cu voi doi şi fă o cană personalizată. O altă variantă este să înrămezi fotografia, pentru un cadou romantic ce îi va spune că apreciezi momentele petrecute împreună. Sau streacoară-i în palmă o cheiţă. Ce deschide? Inima ta, desigur!

Vrei s-o impresionezi cu adevărat? Găteşte-i o cină romantică! Femeile apreciază întotdeauna efortul depus de un bărbat în bucătărie. Citeşte aici câteva reţete simple, cu efecte afrodiziace.

Pentru el, un cadou ieftin şi practic ar fi un tricou personalizat. Poţi

imprima un citat care îl amuză sau o imagine haioasă. Dacă nu-ţi vine nicio idee, magazinele de profil au cataloage cu sugestii.

La fel de practic poate fi un breloc cu desfăcător de capace, mai ales pentru amatorii de bere. Pentru pasionaţii de drumeţii, un briceag multifuncţional se poate dovedi folositor. Vrei să profiţi şi tu de pe urma cadoului lui? Cumpără un set de căni-cuplu, care se completează una pe alta.

Dar nu uita că şi tu poţi fi cadoul lui, la lumina lumânărilor, cu lenjerie provocatoare şi un masaj relaxant.

Pentru o Zi a Îndrăgostiţilor fără costuri, ai varianta unei felicitări online.

Poţi, de asemenea, să faci un colaj digital cu poze reprezentative pentru relaţia voastră. Dacă ai talent muzical, înregistrează-te pe webcam fredonând un cântec de dragoste. Găseşti aici şi aici sugestii de melodii.

Desenul e punctul tău forte? Nu îţi trebuie decât o foaie şi câteva creioane colorate pentru a confecţiona o felicitare originală şi personală. Efortul va fi cu siguranţă apreciat!

 

Nu trebuie să mergeţi într-o excursie la Paris pentru a vă exprima iubirea

unul faţă de celălalt. Începutul de primăvară şi timpurile de criză sunt perfecte pentru redescoperirea romantismului simplu şi clasic.

O plimbare în parc, un pelerinaj pe la locurile importante pentru voi - unde v-aţi cunoscut, unde v-aţi sărutat prima dată, o cină romantică acasă sau o cafea în oraş, într-un loc retras şi intim, sunt doar câteva din modurile în care puteţi petrece Valentine\'s Day sau Dragobetele.

Mai multe articole despre:
null