MENIU

ZI-NE DE VACANŢĂ: "Ador să stau în hotel când sunt în vacanţă"

Foto: Serafimciuc Claudia-Lavinia
Foto: Serafimciuc Claudia-Lavinia
Foto: Serafimciuc Claudia-Lavinia
Foto: Serafimciuc Claudia-Lavinia

REALITATEA.NET te provoacă la... vacanţă! Săptămâna aceasta vrem să ne spui de ce la hotel sau de ce la cort. Claudia-Lavinia ne-a scris că simte nevoia să fie tratată regeşte în concediu.

Încep prin a spune că absolut toate vacanţele mele le-am petrecut într-un hotel. Poate pentru faptul că aşa obişnuiau şi părinţii mei, ne scrie Claudia-Lavinia.

Poate pentru faptul că, după un an de muncă, de frământare, de griji şi de oboseală, simt nevoia să fiu tratată regeşte. Să fiu servită la masă, să mă trezesc când am chef, fără ceas sau în plin zgomot al scărilor chinuite de tocurile vecinei de la etajul doi care pleacă la serviciu înaintea mea.

Ador să stau în hotel când sunt în vacanţă, de fapt, aş putea spune că sunt puţin obsedată în a căuta pe internet cum arată hotelul în care voi sta şi ce facilităţi are. Consider că aşa ma răsfăţ şi poate, din cauza faptului că sunt puţin comodă, mi-ar veni greu să spăl vase, să gătesc sau să mă spăl la lighean atunci când plec în vacanţă.

Vă trimit şi câteva poze cu un hotel din Buşteni, de la Cramele Holewood din Azuga şi de pe un vas unde am fost cazată când am fost în Deltă.

Închei prin a spune că nu îi subapreciez deloc pe cei care pot sta la cort în vacanţă. Dimpotrivă! Am toată admiraţia pentru ei!